.

.

Колие с кристали аметист Ламанегра и Лечебен Камък, Колие С Окачване от Естествен Шестиугольного Кристали, Рейки, Лечебните Чакра, Колиета с Кристали Сердолика, Ув?

Колие с кристали аметист Ламанегра и Лечебен Камък, Колие С Окачване от Естествен Шестиугольного Кристали, Рейки, Лечебните

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Аметист олицетворява мъдрост, а също така е амулетомНеговата основна функция е развитието на интелекта, който може да допринесе за нашия начин на мислене, за подобряване на вниманието и концентрацията, както и подобряване на функцията на паметта.Натурален кристал : на Всяка точка на окачване са изработени от естествен камък, цвят, може да се различават малко от снимките, моля, в зависимост от самия продукт, който сте получили.Модерен стил, съответстващ на вида дрехи, подходящи за всеки повод.Опаковка : този кристална висулка снабден с метална огърлица (24 инча) и кожена огърлица (30 инча).Тя е подходяща за различни случаи и лесно се съчетава с дрехите.Колие с лечебен кристал : колие с лечебен камък, обернутое естествен кварцов висулка, за приятелите, любовници, майки, приятелки, булки, съпруга, майка, дъщеря и баба.Може да се използва за всякакъв повод, като рождени дни, Свети Валентин, Хелоуин, Коледа, Ден на майката, годишнина, Ден на благодарността, празнични партита или прекрасни подаръци за шаферките. облекло, подходящо за всеки повод.Изискан кадифена торбичка и Ковчег за бижута за опаковане на Това Кристално колие с окачване.Ако имате някакви въпроси или проблеми относно вашите кристални колиета, моля, свържете се с нас.Ние задължително ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим решение. брой единици : 1,0. Метална верижка за колие : 24 инча Кожен колие : 30 инча Окачване с кристали : 2,24 * 0.Тегло : около 20 г. Материал : естествен кристален камък и неръждаема стомана.

Други функции

Най-добри сделки