.

.

Кристално Колие с Окачване от Лечебни Кристалния Камък, Колие от Естествен Скъпоценен Камък Рейки, Шестоъгълен Верига с Махало-Чакра за Гадаене, Медитация, Dowsing, Га?

Кристално Колие с Окачване от Лечебни Кристалния Камък, Колие от Естествен Скъпоценен Камък Рейки, Шестоъгълен Верига с Махало-Чакра

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

✨【Размер кристално махало】 : Окачване с махало от зелен авантюрина : 2,09*0,5 инча/53 *13 мм; дължина на веригата с окачване-махало : 71 инча /180 мм; с веригата за колие дължина на веригата : 177 см / 450 мм пакет Съдържание : 1x Висулка, 2x верига, 1x стопорное пръстен, 1x ковчег за гарнитура!. ✨【Колие от лечебни кристал】 : Махалото може да се използва за гадаене и търсите.Това помага да се поддържа връзка между подсъзнанието и силови полета около обекта.Може да се използва за отговор на въпроси е "да" или "не", за определяне на алергии и облекчаване на вземане на решения. ✨【 Енергиен исцеляющий crystal】 : Натурален скъпоценен камък рейки помага за защитата на много чувствителни хора от депресия.помощ за блокиране на негативност от всякакъв вид.it символизира самоконтрол и устойчивост. ✨【Използването на】 : Махалото - това е скъпоценен камък духовна защита, която ще помогне на притежателя на божественото, в духовния път.Рейки, почиствам и заряженное Господар на Рейки се използва за метафизични приложения Ню ейдж, като лечебната рейки, dowsing, медитация, балансиране на чакрите или ритуал. ✨【Идеален подарък】 : Биолокационный махалото се предлага в черна кутия за подарък, ще се превърне в идеален подарък за най-добри приятели, семейства, за любители на йога и на колекционери от скъпоценни камъни за рожден ден, Коледа, Свети Валентин, ден на майката и др. ✨【Размер кристално махало】 : Окачване с махало от зелен авантюрина : 2,09*0,5 инча/53 *13 мм; дължина на веригата с окачване-махало : 71 инча /180 мм; с веригата за колие дължина на веригата : 177 см / 450 мм. пакет Съдържание : 1x Висулка, 2x верига, 1x стопорное пръстен, 1x ковчег за гарнитура!. ✨【Колие от лечебни кристал】 : Махалото може да се използва за гадаене и търсите.Това помага да се поддържа връзка между подсъзнанието и силови полета около обекта.Може да се използва за отговор на въпроси е "да" или "не", за определяне на алергии и облекчаване на вземане на решения. ✨【 Енергиен исцеляющий crystal】 : Натурален скъпоценен камък рейки помага за защитата на много чувствителни хора от депресия.помощ за блокиране на негативност от всякакъв вид.it символизира самоконтрол и устойчивост. ✨【Използването на】 : Махалото - това е скъпоценен камък духовна защита, която ще помогне на притежателя на божественото, в духовния път.Рейки, почиствам и заряженное Господар на Рейки се използва за метафизични приложения Ню ейдж, като лечебната рейки, dowsing, медитация, балансиране на чакрите или ритуал.

Други функции

Най-добри сделки