.

.

Бутилки за прозрачна вода YARNOW, 2 бр., Пластмасови Кани с капак, Топлоустойчива Кани да сокове, Битови Стомна за вода, Напитки, студен чай (4 X 9 инча, 2 л,), Стъклена Кана з?

Бутилки за прозрачна вода YARNOW, 2 бр., Пластмасови Кани с капак, Топлоустойчива Кани да сокове, Битови Стомна за вода, Напитки,

BGN 9.42

Брой продукти
На склад

- Кана за напитки е изработен от достатъчно трайни и функционални материали - Дръжка пластмасова кана ергономично проектирана за по-удобно хващане и лесен наливания. - Машина за студена вода се различава фина обработка, гладка шлифовкой, здравето и безопасността. - Прозрачна пластмасова кана за вода позволява да се види течност в чайника. - Този практичен и изискан чайник за напитки ще се превърне в чудесен подарък за други. - Кана за напитки е изработен от достатъчно трайни и функционални материали. - Дръжка пластмасова кана ергономично проектирана за по-удобно хващане и лесен наливания. - Машина за студена вода се различава фина обработка, гладка шлифовкой, здравето и безопасността. - Прозрачна пластмасова кана за вода позволява да се види течност в чайника. - Този практичен и изискан чайник за напитки ще се превърне в чудесен подарък за други.Описание - Прозрачна пластмасова кана за вода позволява да се види течност в чайника.- Кана за студена вода се различава фина обработка, гладка шлифовкой, здравето и безопасността.- Този практичен и изискан чайник за напитки ще се превърне в чудесен подарък за други.- Кана за напитки е изработен от достатъчно трайни и функционални материали.- Дръжката е пластмасова кана ергономично проектирана за по-удобно хващане и лесен наливания.Характеристики - Цвят : розов. - Капацитет : 2 л. - Размер : 23 X10,5 X10,5 см Предпоставка включва и 2 пластмасови буркан с капак.

Други функции

Най-добри сделки