.

.

CHDHALTD Двуслойни Хамак за Домашни Любимци, Окачен Хамак за Плъхове, Захарен Планер, Папагал, Подслон за Морско Свинче, Игри на сън (34x34 см)

CHDHALTD Двуслойни Хамак за Домашни Любимци, Окачен Хамак за Плъхове, Захарен Планер, Папагал, Подслон за Морско Свинче, Игри на сън

BGN 21.93

Брой продукти
На склад

Този хамак за домашни любимци, изработени от лен и арктически пухТой не само е здрава и устойчива на укусам, но и осигурява безопасно и удобно място за почивка за вашия домашен любимец, предлагащи несравнимо топлина и комфорт.Двойни слоеве за преместване на домашен любимец - това е добър вариант да отговарят на склонността им към завладяващ беготне по тунела, назад-напред, да стане добра развлекателна платформа, върху която могат да се настанят на най-високото ниво, или плътно да си намеря десен.Този хамак за домашни любимци, изработени от лен и арктически пух.Той не само е здрава и устойчива на укусам, но и осигурява безопасно и удобно място за почивка за вашия домашен любимец, предлагащи несравнимо топлина и комфорт.Дължина x ширина : 13,8 "" х 13,8"", выдерживающий тегло до 11 кг, това ще бъде удобен хамак за всички малки домашни животни, като морски свинчета, чинчила, катеричка, хамстер, пор, захарен планер, плъхове, котки, зайци, заек и т. Пакетът включва : 1 x Хамак.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще приятни покупки. Размер : S 24x24 см, L 34x34 см Тип : двуслойни Помещение включва : 1 х хамак Материал : плюшен плат, метален обтегач Цвят : розов Забележка : 1.No дребно опаковка. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Други функции

Най-добри сделки