.

.

HUBEST Нов Многоцелеви 0.2/0.3/0.5 аерограф с двойно действие mm с воден затвор/Гравитационната подаване на Гравитационната Чаша, Бутилка за подаване на Засмукване от Сифо?

HUBEST Нов Многоцелеви 0.2/0.3/0.5 аерограф с двойно действие mm с воден затвор/Гравитационната подаване на Гравитационната Чаша, Бутилка

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

1 Капацитетът за няколко чаши и видове подаване могат напълно да отговори на всички ваши нужди.Корона аэрографа може да се завърта на 360 °, и я лесно да се събере с три бутылочками (чашките), което осигурява пръскане е най-идеалният начин. Спрей се предлага в комплект 0.Можете да използвате друга игла, за да получите желания мелкодисперсный мъгла.Той пръска цялата гама от точкови реакции - от много тънки груби текстури. Спусък с двойно действие управлява като въздух, така и цвета, което позволява на артистите да променяте ширината на линията и количество боя. Идеален за артистични проекти с общо предназначение, както и за детайлите на моделите на железниците, лекотоварни автомобили R / C, пластмасови комплекти и боядисване на автомобили. Капацитетът за няколко чаши и видове подаване могат напълно да отговори на всички ваши нужди.Корона аэрографа може да се завърта на 360 °, и я лесно да се събере с три бутылочками (чашките), което осигурява пръскане е най-идеалният начин. Спрей се предлага в комплект 0.Можете да използвате друга игла, за да получите желания мелкодисперсный мъгла.Той пръска цялата гама от точкови реакции - от много тънки груби текстури. Спусък с двойно действие управлява като въздух, така и цвета, което позволява на артистите да променяте ширината на линията и количество боя. Идеален за артистични проекти с общо предназначение, както и за детайлите на моделите на железниците, лекотоварни автомобили R / C, пластмасови комплекти и боядисване на автомобили.Описание : - Тип подаване : Сифон /гравитационната подаване - Диаметърът на дюзата / игли : 0,2, 0,3 (вътре аэрографа),0,5 мм - Капацитет на стъклен буркан : Долната бутилка : 22 куб. см, Странична бутилка : 22 cc - Капацитет метална чаша : 9 cc - Работно налягане : 15-50 паунда на квадратен инч - Размер на опаковката на кутията:16.5 см - Тегло на опаковката : 652 г Осъществяване Съдържание : - 1x Набор от аэрографов двойно действие - 1x Ръководство за распылению 1. Изсипете течността в чаша след подходящо разреждане. Леко се накисва в продължение на спрей в ръка. При натискане на централен лост се появява струя въздух.След това постепенно начертайте го в обратна посока за пръскане на цвят. Фигура спрей отговаря на разстоянието между работната повърхност и аерограф.

Други функции

Най-добри сделки