.

.

Cabilock Полк Скоба Закачалка Куки 2 бр. Стенен за многократна употреба лек Лесен за Инсталиране Рафтове За Съхранение на Държач за Бутилки Кухненски Стенен рафт Опако?

Cabilock Полк Скоба Закачалка Куки 2 бр. Стенен за многократна употреба лек Лесен за Инсталиране Рафтове За Съхранение на Държач за Бутилки

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Подходящ за плочки, стъкло, мрамор, гладък метал, гладкото дърво и така нататъкИзработен е от материал, предназначени за използване.Сверхпрочный, не е лесно пада. подходящ както за кухнята, така и за баня.Идеален за захващане на шише с шампоан и гел за душ.Подходящ за плочки, стъкло, мрамор, гладък метал, гладкото дърво и така нататък.Изработен е от материал, предназначени за използване.Сверхпрочный, не е лесно пада. подходящ както за кухнята, така и за баня.Идеален за захващане на шише с шампоан и гел за душ.Описаниевы търся евтина багажник за съхранение на бутилки с гел за душ?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият практичен скоба за съхранение на бутилки за къпане трябва да отговарят на вашите нужди.Това е един от най-добрите варианти за вас.титуляр шампоан за душ Характеристики стена и спорта shampoo - Цвят : сребрист.- Материал : Неръждаема стомана.- Размер на опаковката : около 10x8x6 см / 3.- Изработен е от материал, предназначени за използване.- Идеален за захващане на шише с шампоан и гел за душ.-Сверхпрочный, не е лесно пада. -Подходящ както за кухнята, така и за баня.- Подходящ за плочки, стъкло, мрамор, гладък метал, гладкото дърво и така нататък.- Цвят : сребрист.-Размер : 6,6* 6* 5 виж Предпоставка включва 1 х малка бутилка от гел за душ 1 х голяма бутилка душ гел.

Други функции

Най-добри сделки