.

.

[Двойни диаманти] Защитен калъф SINGEAR Bling, съвместим с Fitbit Versa 3/ Sense, лъскава рамка-броня с кристали за жени смарт часа (4 опаковки, прозрачни + черно + сребристо + пистоле?

[Двойни диаманти] Защитен калъф SINGEAR Bling, съвместим с Fitbit Versa 3/ Sense, лъскава рамка-броня с кристали за жени смарт

BGN 4.96

Брой продукти
На склад

[Предназначен за Fitbit Versa 3 / Sense] : Лъскави корици SINGEAR със 7 класически цветове, 3 D-извити краища и дизайн-пълно покриване на извити повърхности напълно се съчетава с циферблат вашите часа Sense и Versa 3Благодарение на усовершенствованному на процеса на залепване на кристали дълго време се придържат до тялото и никога не отклеиваются.(Забележка : няма защитно фолио за екрана). [Лесен за настройка или оттегляне] : не е нужно да се свали каишка за часа при инсталиране на своята практика, и този калъф-броня за часа, също не се отразява на зареждането.Точни деколтета, лесен достъп до всички бутони, поддръжка на безжично зареждане, поставяне на каишка за ръка / такса за часа / Bluetooth / монитор на сърдечната честота / говорители и микрофон - всичко това е лесно достъпно. [Интегрирана ефективна защита] : чанта за Носене, осигурява пълна защита на вашите умни часа fitbit versa 3. защитава часовника от четири страни от драскотини, падания, удари и тъй нататък.Само рамка на корпуса (без закалена защитно фолио за екрана) наистина ще реши проблема си със сензорен екран.Не се притеснявайте за запотевании на екрана, вызванном после след тренировка, или за разликата на температурите след завръщането си от улицата. [Доживотна гаранция] Ние обещаваме безусловно възстановяване или повторно изпращане при всякакви проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа. [Нека да видим сега] : Защитно покритие за екрана с твърди корици е много привлекателна, така или иначе, защо да не се влюби?нека да видим с това сега.За да добавите идеален защитен калъф за любимия си нов часовник. [Предназначен за Fitbit Versa 3 / Sense] : Лъскави корици SINGEAR със 7 класически цветове, 3 D-извити краища и дизайн-пълно покриване на извити повърхности напълно се съчетава с циферблат вашите часа Sense и Versa 3.Благодарение на усовершенствованному на процеса на залепване на кристали дълго време се придържат до тялото и никога не отклеиваются.(Забележка : няма защитно фолио за екрана). [Лесен за настройка или оттегляне] : не е нужно да се свали каишка за часа при инсталиране на своята практика, и този калъф-броня за часа, също не се отразява на зареждането.Точни деколтета, лесен достъп до всички бутони, поддръжка на безжично зареждане, поставяне на каишка за ръка / такса за часа / Bluetooth / монитор на сърдечната честота / говорители и микрофон - всичко това е лесно достъпно. [Интегрирана ефективна защита] : чанта за Носене, осигурява пълна защита на вашите умни часа fitbit versa 3.

Други функции

Най-добри сделки