.

.

Миксер-Поставка, 6 В 1, Мултифункционален Електрически Кухненски Миксер 660 W, 6-степенна скоростна кутия, Купа от неръждаема Стомана с дебелина 7,4 Мм, Стъклен буркан с ?

Миксер-Поставка, 6 В 1, Мултифункционален Електрически Кухненски Миксер 660 W, 6-степенна скоростна кутия, Купа от неръждаема

BGN 65.00

Брой продукти
На склад

? Като махнете капака, на които да се събират функционални детайли?Кутията е проектирана под формата на ключалкатаМожете просто да оттегли тази капака с една ръка, като щракнете върху бутона до нея, а с другата ръка повдигане на капака. ? КУХНЕНСКИ МИКСЕРИ 6 в 1 : Нашият кухненски миксер-поставка е многофункционален кухненски робот.Той е снабден с кука за тесто, размахване, взбивалкой, миксер за сок, мясорубкой, набор за приготвяне на колбаси и форма за юфка.Лесна за приготвяне на всички видове храни, вариращи от тесто за хляб, с дебелина на тестото, целувка и завършва с бита сметана.В същото време лесно да се изтръгне на сок и се готви на млечни коктейли, шейкове, колбаси и лесно да нарежете месото. ? КАПАЦИТЕТ 7,4 QT и СТЪКЛЕНА БАНКА 1,5 л : Купа от хранително-вкусовата неръждаема стомана капацитет 7,4 QT с дръжка, идеално отговаря на всички кухненски нуждите на семейството от 8-12 души.Стъклен буркан с обем 1,5 л и е идеален за приготвяне на сок за семейството си.А мини силиконови вендузи осигуряват устойчивостта на миксер bosch. ?МОЩЕН ДВИГАТЕЛ и ЗАЩИТАТА от ПРЕГРЯВАНЕ : Тестомес, оборудвани с двигател от чиста мед с мощност 660 W, лесно ще се справи с цялата работа.Вграден сензор за температура на чип автоматично изключва машината, когато се нагрее прекомерно. ?Какво получавате : Нашите домакински миксери с чаша от неръждаема стомана с дебелина 7,4 инча, плетене на една кука за тесто, размахване, взбивалкой, стъклен буркан с обем 1,5 л, мясорубкой, набор за приготвяне на колбаси, приставка за макарони (форма за юфка), яйцеотделителем и 4-годишна гаранция за качество.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас.Ние ще ви предоставим професионално обслужване на клиентите. ? Като махнете капака, на които да се събират функционални детайли?Кутията е проектирана под формата на ключалката.Можете просто да оттегли тази капака с една ръка, като щракнете върху бутона до нея, а с другата ръка повдигане на капака. ? КУХНЕНСКИ МИКСЕРИ 6 в 1 : Нашият кухненски миксер-поставка е многофункционален кухненски робот.Той е снабден с кука за тесто, размахване, взбивалкой, миксер за сок, мясорубкой, набор за приготвяне на колбаси и форма за юфка.Лесна за приготвяне на всички видове храни, вариращи от тесто за хляб, с дебелина на тестото, целувка и завършва с бита сметана.В същото време лесно да се изтръгне на сок и се готви на млечни коктейли, шейкове, колбаси и лесно да нарежете месото. ? КАПАЦИТЕТ 7,4 QT и СТЪКЛЕНА БАНКА 1,5 л : Купа от хранително-вкусовата неръждаема стомана капацитет 7,4 QT с дръжка, идеално отговаря на всички кухненски нуждите на семейството от 8-12 души.Стъклен буркан с обем 1,5 л и е идеален за приготвяне на сок за семейството си.А мини силиконови вендузи осигуряват устойчивостта на миксер bosch.

Други функции

Най-добри сделки