.

.

Подарък за Фен на Лъвовете за Жени, Косметичка, Подарък за Фен на животни, за Дъщеря си, на най-Добрата ти Приятелка, Подарък за рожден Ден, Косметичка, Подарък за аби?

Подарък за Фен на Лъвовете за Жени, Косметичка, Подарък за Фен на животни, за Дъщеря си, на най-Добрата ти Приятелка, Подарък

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Косметичка за чантата си: Двустранен принт, висококачествено покритие, осигуряващо високо качество на изображенията, които ще останат живи при ежедневна употребаТази косметичка е изработена от памук и лен, материал прави козметични чанти практични и издръжливи за ежедневна употреба, леки и удобни в переноске, подлежат на повторна употреба и long-lasting.it лесен за почистване, може да се пере на ръка.Перфектни аксесоари за пътуване за жени!.Подарък за фен на лъвовете за жени : С тези забавни надписи нашата косметичка ще бъдат прехвърлени на този особен човек, за който вие купувате, тъй като тя ще запомни вашето подарък за години напред.Подарък за любителите на животни, за жените : Това е забавно косметичка, е подходяща за по-млади сестри, дъщери, внучки, малка приятелка, племенници, на малко дете.Специален подарък за специален човек.Подарък за рожден ден на най-добър приятел : Това може да бъде и подарък за приятелите, семейството или за себе си и е идеален подарък за празници, като рождени дни, абитуриентски, Коледа, празници и още много други!Това е чудесен избор и като подарък за специален човек!.Многофункционална косметичка : Подходящи по размер и пространството козметични чанти good friend са с размери приблизително 10 х 6,7 инча / 25 х 17 см, които достатъчно място за съхраняване на големи количества козметика.Лесно може да съхранявате вашата козметика, като четки за грим, спирала, червило, салфетки и така нататък. Гладка светкавица с удобен външен вид, стегната за защита на елементи, тя не позволи на вашите неща е лесно да се падне.Това е идеалната чанта за жени.ТОЗИ предмет не е предназначен за използване от деца под 12 години. Подарък косметичка Lion, Пътна чанта, Преносима косметичка, чанта за съхранение, подарък за Рожден Ден, Коледа, Деня на благодарността, Нова година и т. Тази козметични чанти достатъчно за съхранение на дневния грим, като червило, гланц за устни, коса за грим, сенки за очи и така нататък.Дръжте всичките си нещата в ред, за да ви се налага непрекъснато да търси всички.А тази косметичка преносими и лесно да носите със себе си.Козметика можете да вземете със себе си навсякъде.Описание на продукта : 1. Състояние : ново 2. Материал : памук и лен 3. Цвят : покажи като тази на снимката 4. Размер : 25*17 см Помещение включва : 1 х подарък косметичка за любителите на лъвовете.

Други функции

Най-добри сделки