.

.

Маникюр, Определени от 7 + 4 бр., нокторезачки от Неръждаема Стомана, Преносим Комплект Козметични Инструменти, Професионални Комплекти за Грижа, Пътен Комплект за н?

Маникюр, Определени от 7 + 4 бр., нокторезачки от Неръждаема Стомана, Преносим Комплект Козметични Инструменти, Професионални Комплекти

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Големи нокторезачки, нарязани на големи нокти на кракатаНожица за нокти на средния размер : подстригване на малки и средни ноктите.Диагонал на нокторезачки : подрежьте краища на ноктите и премахване на мазоли.Нано-пила за нокти : отполируйте добре поддържани нокти и събиране на ръба на нокътя. мартенситная неръждаема стомана.Диагонал на нокторезачки : отрежете ъглите на ноктите и премахване на мазоли.Нано-пила за нокти : отполируйте добре поддържани нокти и събиране на ръба на нокътя.Лъжица за разкопаване на ушите : заоблен корона лъжици удобен и не травмирует ухото. мартенситная неръждаема стомана. 【Многофункционален маникюр, определени】 : Професионален маникюр, определени съдържа 7 многофункционални инструменти, включително средства за грижа за ръцете, краката. 【Висококачествени инструменти за маникюр】 : Комплект за нокти е изработен от мартенситной неръждаема стомана, която се използва за производството на съдове за готвене и хирургично оборудване.Той е много здрав и издръжлив и предпазва от появата на ръжда, така че той е много сигурно и няма риск от заразяване. 【Елегантен външен вид】 : Комплект за рязане на ноктите идва с футляром от изкуствена кожа, която лесно се отваря с помощта на панти; калъф меки на пипане и леко препълнена отвътре, за да здраво, за да запази вътрешността на красив мятно-зелен комплект за грижа за ноктите. 【Малък и преносим】 : Кожен калъф за пътуване за нокти комплект мини и компактен размер, лесен за носене, удобен за поставяне в стилна чанта по време на пътуване. 【Удобен опит】 : продукти маникюрного набор отговарят на учени дизайн на човешкото тяло, подходящ размер, заоблени ъгли, много удобен на пипане, инструменти за нокти са много остри, лесно стригутся, ноктите не са напукани.Други продукти също може да отговори на нуждите на отслаивании.

Други функции

Най-добри сделки