.

.

Спортен каишка Simpeak, Съвместим с умни часовник Fitbit Blaze Sport Fitness, Силикон Каишка за китката с подмяна на обхвата на Meatl за мъже и жени Fitbit Blaze, Голям, Черен каучук + черна ?

Спортен каишка Simpeak, Съвместим с умни часовник Fitbit Blaze Sport Fitness, Силикон Каишка за китката с подмяна на обхвата на Meatl за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

1 Съвместим само с часовник Fitbit Blaze - Голям размер : 6,7-8,1 инча, малък размер : 5,5-6,7 инча, ширина : 24 мм, с добре събрани каишка за часовник и метална рамка. Лесна инсталация - Лесно се сглобява и се отстранява с помощта на щифтове за 10 секунди без никакви инструменти, не се изисква, персонализирайте своите часовници блейз с помощта на този изискан каишка. Smooth силиконов материал - Мек каучук, който е съвместим с fitbit блясък, предпазва от надраскване, идеално предпазва вашия фитнес тракера по време на спорт на открито или за ежедневна работа (алергия на кожата се използва с повишено внимание). Подходяща рамка - Висококачествена рамка от неръждаема стомана, лесен достъп до всички контроли, бутони, датчикам и функции Fit Пожара, най-добрия си избор от аксесоари blaze. Безпроблемно сервизно обслужване : Ние осигуряваме на 5-годишна безпроблемна и безплатна доживотна техническа поддръжка по целия свят.Можете да получите замяна или връщане на пари, ако вашата група се сблъскате с някакви проблеми с качеството в продължение на 5 години.

Други функции

Най-добри сделки