.

.

Подаръчен комплект бомбочек за баня Bathletix НБА Бостън Селтикс за овлажняване и подхранване на кожата, Пяната и Хидромасажна Вана за дома, органични бомбочки за гриж?

Подаръчен комплект бомбочек за баня Bathletix НБА Бостън Селтикс за овлажняване и подхранване на кожата, Пяната и Хидромасажна Вана за дома,

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

✔️ Предлага вана с пяна в стил спа : вана с пяна на NBA и хидромасаж могат да ви представи съвсем нови усещания от къпанеПросто хвърли във ваната бомбочку на една вана, тя зашипит и разпредели вкусни аромати и полезни за кожата съставки, като ви предлага успокояващи процедури на ниво на спа. ✔️ Направен от натурални съставки : Бомбочки за бани, са произведени от натурални съставки за овлажняване на суха кожа и за релаксиращи, забавни и ефервесцентни бани.Всички материали са напълно разтворим във вода, не се филтрира вана и лесни за почистване.Подаръчни комплекти с бомбочками за баня не са токсични и са веганскими. ✔️ Питайте кожата : Естествени бомбочки за бани включват 5 бомбочек за вана премиум-клас, които имат успокояващо действие и помагат да се отпуснете ума и тялото.Подаръчни комплекти с бомбочками за вани са идеални при ноющих мускулите, тези бомбочки правят много повече, отколкото просто за подхранване на кожата. ✔️ Лечебен ритуал след мача : вана с пяна и хидромасаж, осигурява хидратация, успокоява и повдига настроението ви веднага след напрегната игра сесия.Благодарение на естествени и нетоксични съставки нашите бомбочки за бани са подходящи за всички възрасти.Бомбочки за вана Бостън Селтикс, произведени в САЩ. ✔️ Идеален подарък : изискан подаръчен комплект "бомбочка за баня" е идеален за вашето семейство, близки и приятели за всеки повод, например за Коледа, рождени дни, годишнини или всяко спортно събитие.Всяка бомбочка за баня, опаковани индивидуално, за да се запази свежестта и качеството, за получаване на най-добри впечатления.Благодарение на овлажняващ крем, выводящим токсини, отпускащ мускулите съставки, всяка бомбочка за баня НБА ще ви отлично здраве и външен вид. Идеален за вашето семейство, близки и приятели с изискан подарочным набор от "Бомбочка за вана" по всеки повод.Всяка бомбочка за баня, опаковани индивидуално, за да се запази свежестта и качеството, за получаване на най-добри впечатления.

Други функции

Най-добри сделки