.

.

LJHNICEGOING Висящ Органайзер за чанти, 8 Джобове, Висящ Органайзер за Чанти, Закачалка за съхранение на Чанти, Органайзер от плат Оксфорд за семеен кабинет, Спалня, Сгъва?

LJHNICEGOING Висящ Органайзер за чанти, 8 Джобове, Висящ Органайзер за Чанти, Закачалка за съхранение на Чанти, Органайзер от плат Оксфорд

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

★ 【шкаф-органайзер за чанти】 удебелена закачалка от неръждаема стомана, здрави куки от неръждаема стомана, които могат да издържат 12,5 кг (всеки слой на 33 кг) и запазите форма за по-голямо тегло. шкаф-закачалка за чанти е изработен от екологично чисти пластове плат Оксфорд и трайно PVC, по-добре, отколкото стандартна чанта. чанта-органайзер за кабинет. ★ 【шкаф-закачалка за чанти】 Размери : 41,3 за "Д-р х 13,8"Ш; гардероб-органайзер за сумок105 * 35 см, органайзер за чанти за кабинет. ★ 【органайзер за чанти в гардероба】 8 офиси голям размер, 4 отпред и 4 отзад в системата организатор за съхранение на чанти, позволяват да се съхраняват много чанти у дома, в хотели и навсякъде, където има куки или пръти. органайзер за чанти в гардероба. ★ 【органайзер за чанти в гардероба】 Видим и използван повторно, шкаф-органайзер за чанти, снабден с прозрачна пластмаса прорези, които позволяват удобно и бързо намиране на клатчи-портмонета, без да отваряте чанта за костюм. ★ 【съхранение чанти】 Пълна разпродажба или връщане на парите : ние знаем, че ще се насладите на вашата покупка, шкаф-органайзер за чанти, но ако по някаква причина не са доволни (или изобщо без причина), просто се свържете с нас в рамките на 30 дни от момента на получаване на поръчката, и ние с удоволствие ще разрешим този въпрос или ще възстановим парите си в пълен размер. органайзер за чанти за кабинет, LJHNICEGOING е марка и регистрирана търговска марка!.Удобно съхранявате вашите чанти, портмонета, клатчи и други елементи, като одеала или кърпи, чист и подреден с помощта на подвесного организатор с 8 джоба, който лесно се създава пространство за съхранение и освобождава вашият гардероб от елементарно.

Други функции

Най-добри сделки