.

.

NaienCraft, Опаковка от 120 Прозрачни Нескользящих Гумени Дръжки за Закачалки за дрехи, Силиконови Облицовки на Раменете, Ленти за Закачалки от Дърво, Пластмасови Закача?

NaienCraft, Опаковка от 120 Прозрачни Нескользящих Гумени Дръжки за Закачалки за дрехи, Силиконови Облицовки на Раменете, Ленти за Закачалки

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【МАТЕРИАЛ】 Мини ленти за закачалки за дрехи, изработени от висококачествен силикон, за да бъде трайна 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Тези нескользящие гумени дръжки за закачалки може да се използва не само за домашна употреба, но и за други случаи, като например хотели, магазини за дрехи, витрини за стоки, магазини и т. 【Размер на изделия】 Плечевая ивица е около 4,13 х 0,79 инча. 【ПРЕДПОСТАВКА включва 】 120 опаковки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Спецификация * 【МАТЕРИАЛ】 Мини ленти за закачалки за дрехи, изработени от висококачествен силикон, трайни * 【Цвят】 прозрачен * 【Размер】 Плечевая ивица е около 4,13 х 0,79 инча * 【Брой】 120 упаковокпожалуйста, при измерване на ръчно големината на допуска отклонение 1-2 мм.

Други функции

Най-добри сделки