.

.

Toyvian 2 бр. кош за съхранение, Мини-Ваза за морски Водорасли, Малки кошове за Играчки, Кошници за момичета-Цветочниц, Мини-Количка от Ратан, Детска Подарък Кошница За С?

Toyvian 2 бр. кош за съхранение, Мини-Ваза за морски Водорасли, Малки кошове за Играчки, Кошници за момичета-Цветочниц, Мини-Количка

BGN 7.02

Брой продукти
На склад

ППУКРАСА за ДОМА - прости по дизайн, но са практични за използване, че ще ви даде един добър опит за използване.МИНИ-ИГРАЧКИ - те са произведени от висококачествен полипропилен материал и могат да бъдат за еднократна употреба.ПОДАРЪК за УКРАСА - В тази корзинке за съхранение е много удобно да се съхранява на цветя или някакви дребни елементи.ДЕТСКИ МЕБЕЛИ - той е лесен за дизайн, но практичен за използване, че ще ви даде един добър опит за използване.ИЗПЛЕТЕН кош за БАГАЖ - лека и преносима, много удобен за носене.Пратката включва 2 х симулационни кошници от ратан Характеристики -Размер : Около 12,50 X12,50 X10,50 см/4,91 X4,91 X4,13 инча потертая шикозна ваза. -Материал : Полипропилен кошница за съхранение. -Цвят : Реколта ракита мебели в различни цветове. - Произведен от висококачествен полипропилен материал за продължителна употреба, мини саксия. - Той е лесен за дизайн, но практичен за използване, че ще ви даде един добър опит в използването на вази за цветя в кукла къща. - Изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност Кошници за момичета-цветочниц. - Лек и портативен, много ви е удобно да носите мини-цветен режим. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на миниатюрни модели от тази на продукта.Описание на продукта Мини-ваза Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Ваза за фермерска къща от Нейната лесно да се деформира, което ви позволява да я запази за дълъг период от време.ваза в стил шебби-шик Ако търсите професионална малка кошница, на разумна цена, тогава тук. имитация на кошници за съхранение, като се използват висококачествени материали, практично и трайно.

Други функции

Най-добри сделки