.

.

BDQQ Нажежен Кабел За зареждане, Led Кабел За Зарядно За телефон, Интелигентно Осветление, Светещи USB Кабел C-Кабел За бързо зареждане на няколко Устройства, Универсале?

BDQQ Нажежен Кабел За зареждане, Led Кабел За Зарядно За телефон, Интелигентно Осветление, Светещи USB Кабел C-Кабел За бързо зареждане

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

1 Подкрепа за бързо зареждане. Защита от прегряване. Защита от презареждането. Защита от късо съединение. Защита на батерията. Бързо зарядно устройство 3 A. ▶Страхотен дизайн▶- кабел за трансфер на данни се излъчва лъчи синя светлина, които се вливат равномерно, като течаща вода, със силно чувство на технологии.Ние обновихме чип, той автоматично светва при зареждане, а при пълно зареждане с чип автоматично се изключва и индикаторът изгасва, което показва състоянието на зареждане и защита на батерията.Този кабел може да се използва както в качеството на околната светлина в превозното средство, така и като нощни лампи през нощта, което е едновременно и хладно, и приложими. ▶ Бърз източник на енергия▶-Колан използва кабели дебел медно жило и добавя интелигентен чип, разсейване на топлината по-силно, че решава обикновена проблем прегряване повечето светещи зарядни кабели., скорост на зареждане се увеличава на 50%, а максималният активен товар е 3А.Когато син светоизлучающий колан автоматично се включва, това не влияе на скоростта на зареждане, но създава усещане за технологичност. ▶Препоръки за използване▶-За подобряване на скоростта на зареждане, ви препоръчваме да използвате кабел за зареждане блок заедно с зарядно кабел.Зарежда се чрез USB порт на компютър, тъй като неговата мощност е много малък, което ще доведе до забавяне на скоростта на зареждане.С правилното използване на тази зарядно кабел батерия с капацитет 5000 mah може да се увеличи мощността на 5% за 2 минути. ▶Съвместимост▶- кабел за зареждане BDQQ е съвместим с всички повечето зарядни устройства, с 3 различни видове конектори, можете да включите портове за зареждане на различни мобилни устройства, той може да отговори на вашите ежедневни нужди зареждане.Дължина зарядно кабел : 43,30 инча.(Забележка : при свързване на устройство към източник на захранване в продължение на 5 секунди, чип завършва самодиагностика и показател може да погаснуть на 1 секунда, след което отново да се запалят, до пълното зареждане на устройството.Ако състоянието на зареждане на устройството не е посочено, устройството автоматично ще спре работа. ▶ Многофункционален кабел за зареждане 3 в 1 ▶- USB-кабел за зареждане 3 в 1 с три различни контакти Зарежда с всяко мобилно устройство, идеален за домашна употреба, офиса, пътувания или бизнес. (Забележка : може да предава данни само интерфейс lightning, а максималната скорост може да достигне до 480 Mbit/s. ▶ Защо да изберете нас ▶-BDQQ е изработен от высокоэластичного мек материал TPE и алуминиева сплав, тя е здрава, а неговият специален дизайн, исключающая омекване, може да издържи повече от 30 000 изпитване на огъване.

Други функции

Най-добри сделки