.

.

Професионална мрежа за пиклбола Vinsguir, 22 фута, САЩ, регулируема според размера на Преносима мрежа за пиклбола, устойчива стоманена рамка и здрав пластмасов мрежа, е ?

Професионална мрежа за пиклбола Vinsguir, 22 фута, САЩ, регулируема според размера на Преносима мрежа за пиклбола, устойчива стоманена

BGN 45.92

Брой продукти
На склад

【Официален нормативен размер】 Набор от преносими мрежи за пиклбола Vinsguir отговаря на официалните изисквания пиклбола : 22 инча, 36 инча височина от двете страни и 34 инча в средатаТова е професионална система за окото за пиклбола, която показва играта си на ново ниво. 【Бърза и лесна настройка на】 Всеки детайл ясно означена цифром и без никакви инструменти, не се изисква.Конструкция блокирующейся дограма опростява сглобяването на 5 минути, така че можете да се наслаждавате на играта в пиклбол сега!. 【Лек и преносим】 Целия набор от мрежи може лесно да се опаковат в здрава чанта за носене с повишен ремъци.Благодарение на леко тегло само 17,63 паунда можете да започнете да си мач за пиклболу по всяко време и на всяко място, което ви харесва!. 【С устойчива рамка и окото, най-високо качество】 Благодарение на системата на мрежата за пиклбола Vinsguir никой времето не може да ви попречи да играете любимата си игра!Той може да се похвали с сверхпрочным, надеждна метална рамка, здрава пластмасова мрежа без възли и с кърпа от PVC, която е много по-трайна, отколкото полиестер, използван от други марки. 【Ярки цветове и гаранция за удовлетвореност】 Бяла окото и елегантен рамка от черна стомана с прахово покритие отделят окото на корта, така че никога да не пропуснете нито един хвърлят!За Vinsguir винаги е голяма чест да ви предложи безгрижните покупка с гаранция от 12 месеца.

Други функции

Най-добри сделки