.

.

OUYOXI Net Катерене Веревочная Защитна Мрежа Транспортна Мрежа Коноп Веревочная Окото, Градинска Детска Мрежа за Катерене, Огради, Стълби, Тераси Защитна Мрежа за Деко?

OUYOXI Net Катерене Веревочная Защитна Мрежа Транспортна Мрежа Коноп Веревочная Окото, Градинска Детска Мрежа за Катерене,

BGN 43.99

Брой продукти
На склад

★ Защитна мрежа е с диаметър 8 мм, 10 мм и размер на окото отгледа 10х10 виж Материала на въжето натурален и полезен, екологично чист и не загрязняющий околната среда ★ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въже - любимите стилове на фотостене, които наистина са уникални. ★ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : огради семейна тераси и балконной стълбите, сигурна стълбище, парапети за защита от котки, засилват от падане и т.; стена, къща, на парти в хотела, дъска за съобщения, кафенета, книжарница, ресторант, украса, окачване и т. ★ Въже ръчна изработка, ръчно тъкани и плътна.Това е просто и красиво, а окото повърхност е с висока удар и ефективност на защита от слънцето при високи температури. ★ Защитната мрежа може да се режат до необходимата форма и размер, без това да повлияе на трайност на мрежата. ★ Защитна мрежа е с диаметър 8 мм, 10 мм и размер на окото отгледа 10х10 виж Материала на въжето натурален и полезен, екологично чист и не загрязняющий околната среда. ★ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въже - любимите стилове на фотостене, които наистина са уникални. ★ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : огради семейна тераси и балконной стълбите, сигурна стълбище, парапети за защита от котки, засилват от падане и т.; стена, къща, на парти в хотела, дъска за съобщения, кафенета, книжарница, ресторант, украса, окачване и т. ★ Въже ръчна изработка, ръчно тъкани и плътна.Това е просто и красиво, а окото повърхност е с висока удар и ефективност на защита от слънцето при високи температури. ★ Защитната мрежа може да се режат до необходимата форма и размер, без това да повлияе на трайност на мрежата.ФУНКЦИИ на ЗАЩИТНАТА МРЕЖА : ◆ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въжета са много популярни в обзавеждането на тавана.◆Разумно наименованието и дизайн правят уникална структура на мрежата от пеньковой въжета за по-голяма видимост, набляга на качеството.◆Мрежа от пеньковой въже е устойчив на атмосферни влияния и не се плъзга, което я прави по-здрава като защитно средство.◆Характеристики на ретро и практичност на най-пеньковой въже придават на магазина оцветяване и подчертават неговия темперамент➯Технически характеристики на : ▸ Име на продукта : Мрежа от пеньковой въже▸ Материал на защитната мрежа : юта▸ Начин на производство : ръчна работа▸ диаметър около : 8 мм, 10 мм▸ разстояние между клетките : отгледа 10х10 см▸ Цвят на въжето : цвят юта (други цветове могат да бъдат персонализирани)▸ Тканая окото подходящ за вътрешен / външен употреба и може да се използва навсякъде.

Други функции

Най-добри сделки