.

.

Поставка за чинии HANABASS Настолна Поставка стойка За Съдове Титуляр за Чаено Торта Скоба За вашия Десктоп на Дисплея За готвене Стойка За Чай Pu'er Поставка За Чинии Пл?

Поставка за чинии HANABASS Настолна Поставка стойка За Съдове Титуляр за Чаено Торта Скоба За вашия Десктоп на Дисплея За готвене

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Титуляр на чаени листа : Поставка за дисплея на здрава и изработени от превъзходни материалиКрасив дървен статив и оригинална декорация за вашия дом.Поставка за дисплея на : широко използвани у дома, в офиса, хотела, на сватбеното парти, банкет, кафене, търговски център, книжарници. Мултифункционална поставка за дисплея : малък размер, тя може да побере вашата позиция за показване, но и не заема много място на бюрото ви.Тенис на държач за чинии : Тази прозрачна поставка за дисплея може да се използва за съхранение на снимки, произведения на изкуството, подбрани чинии и много други.Поставка за чаени торти : прост и класически външен вид могат да се поберат най стилове дома, насърчава създаването на по-видоизменена атмосфера.Пратката включва 1 х поставка за чаено торта Особености -Добре се съчетава с повечето стилове на домашен интериор, включително селска стил, селски стил или модерна сгъване поставка за вентилатор. - Подходящ за чинии, снимки, картички, рисунки, произведения на изкуството и много други.Лесно ще отговарят на вашите различни нужди рафтове за съхранение на чай тухли. - Поставка за чаени торти може да се използва у дома, в " клас, книжарница, на сватбата, различни партита и в офиса, където продуктите трябва да се показват пред публика в сгъваема стойка за чинии. -Материал : пластмаса поставка за чаено на тортата-Размер : 16,00 X16,00 X9,50 см / 6,29 X6,29 X3 поставка за чаено торта. - Отлично качество на изработка, обърнете максимално внимание на всеки детайл, за да му дам един прост и елегантен вид на пластмасова изложбените шкафове. -Цвят : Както е показано в прозореца за чаени на торти - това е, без съмнение, ще даде своя чар на пространството.Статив за картички - чудесен избор за вашите приятели и семейство по специални поводи.Информация за стоки, Доставка на чай Ако търсите стойка-статив за чаено торта, чинии, снимки, рисунки или други предмети за украса, а след това ви тук.поставка за чаено торта е Изработена от висококачествен материал, практичен и трайни за дълго използване. поставка за чаени листа - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки