.

.

Awcvire Възглавница С Възел, Домашна Декоративна Възглавница, Домашен Офис Диван, декорация за Двора, за Момчета и Момичета, Многоцветен Квадратна Декоративна Плюшен ?

Awcvire Възглавница С Възел, Домашна Декоративна Възглавница, Домашен Офис Диван, декорация за Двора, за Момчета и Момичета,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Висококачествен плат】 : Нашите възглавници са изработени от висококачествени овче руно, който е мек и приятен за кожатаИзпълнен с полипропиленовым памук, него не е лесно да се деформира.Пухкави, дишащ еластичен и издръжлив. 【Дизайн в чист цвят】 : Уникален триизмерен тъкани модел прави възглавницата и красива обстановка.Дизайн в чист цвят, общо 8 цвята по ваш избор.Можете да изберете един или няколко цветови комбинации в зависимост от вашите предпочитания. 【Размер】 : Има два размера завязанных възглавници, които можете да си купите.Малък размер : 4.8"×13", тегло около 2 килограма; голям размер : 4.7", тегло около 3,3 кг. Използвайте висококачествени тъкани, дебели и видоизменена. 【Подходящ за множество сцени】 : Плюшен възглавница с уникален дизайн могат да бъдат направени под всякаква форма е необходимо, което ви позволява широко да го използвате в дизайна на помещения, спални, офиси, дневни, дворове.Той става на възглавница, когато сте уморени, възглавница за перекидывания по време на развлечения или на подпори за снимки, добавяне на цветове на вашите творби. 【Изискани подаръци】 : Възглавница може да се превърне в подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин и Коледа.Подходящ избор за вашия приятел, любим, дете или родител.

Други функции

Най-добри сделки