.

.

3 бр. Набор от Матирана Течно Червило, Матиран Гланц За устни, Петно за устни, Матово Тъмно лилава Синя Черно Червило, 24 часа, Устойчива антипригарная Чаша, Водоустой?

3 бр. Набор от Матирана Течно Червило, Матиран Гланц За устни, Петно за устни, Матово Тъмно лилава Синя Черно Червило, 24 часа, Устойчива

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?【Набор от матирана течно червило 3шт】 Ние внимателно скомбинировали най-популярните цветове на блесков за устни, модерен, цветен гланц за устни на вашия избор, високо пигменти с луксозни и истински матиран ефект, прави устните подпухнали, секси и изпълнени с изкушението, отговарят на вашето желание в търсенето на зашеметяващ цвят на устните ?【Натурална формула】Матово червило съдържа витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки, за дълготрайна хидратация, ефективно подобряване на състоянието на сухи устните, което ги прави гладки и удобни. ?【Антипригарная чаша и дълъг живот】 бляскава матова повърхност, устойчива водоустойчив червило с незалепващо покритие, не выцветающая, която трае през целия ден, след пълно изсъхване. лесно отстранявайте грима с помощта на средства за отстраняване на грим. ?【Широкото използване на】 изискана опаковка, копринена, лек, елегантен ефект лесен грим за устни, подходящ за черни приятелки, подходящ за хора от всички тонове на кожата, това е прекрасен подарък за семейството и приятелите.Също така е подходящ за различни поводи като срещи, партита, сватба, барове, абитуриентски, къмпинг, офис, училище или ежедневни грим. ? 【Качество на обслужване】 Моля, обърнете внимание, че набор от червило може да бъде повреден по време на превоза, ако получите повреден продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служат от цялото си сърце, 24 часа в денонощието.Съдържание нето : 0,212 грама * 3 Функции : * Набор от нежната течно червило с невероятен матово покритие, продължителна устойчивост на вода, с незалепващо покритие и липсата на избледняване. * Матирана течна червило с высокоинтенсивными пигменти незабавно придава на устните живи матовость. * Тази устойчива червило съдържа овлажняващи съставки за по-удобно, смягчающего и шелковистого усещане, което не пересушивает устните.Съвети : Цветовете, показани на снимките може да се различават леко на монитора на вашия компютър от различни калибриране на монитора.

Други функции

Най-добри сделки