.

.

Комплект за стягане на миглите СТЕЙСИ и Шампоан за удължаване на миглите 1 Галон / Лосион за химическа вълна и Течност за пълен лифтинг на лицето / Пенящееся Почиств?

Комплект за стягане на миглите СТЕЙСИ и Шампоан за удължаване на миглите 1 Галон / Лосион за химическа вълна и Течност за пълен лифтинг

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

✅ Обмислен набор, състоящ се от набор за стягане на миглите и шампоан за мигли, изгодна оферта за любителите на удължаване на мигли и професионални техници ✅ Набор от Стейси Lash Lift Kit – комплект маша за мигли за професионалисти за красота, осигуряващ полупостоянную завивку в продължение на 4-6 седмици.Професионален инструмент за постигане на най-добри резултати за стягане на миглите. ✅ 1 Галон шампоан за мигли, нежно почистващо средство за салонного и за домашна употреба, ефективно премахва грим от очите и внимателно почиства наращенные мигли, без никакво парене или дразнене, в комплект със супер меки патентована четка за ефективно почистване. ✅ 50 клиентски карти са приложени към шампуню.Налейте я в бутилки по-малък и продава на своите клиенти или правете малки подаръци. ✅ Комплект за лифтинг на лицето, включва в себе си всички разтвори, лепила за химическа вълна на миглите и 5 двойки подложки за лифтинг на лицето, подходящи за различни видове очите и миглите, както и 3 гребени за лифтинг на лицето и стик за лифтинг на лицето, за най-лесно използване.Комплектът се състои от професионален комплект за стягане на миглите, оборудвано с всичко необходимо за качествена стягане на миглите и подробна инструкция за употреба. 1 Галон шампоан Стейси Lash ви позволява да се изсипва в бутилки по-малък размер и да даде на клиентите си.Идеален за майстори за изграждане на миглите и собственици на салони.Вътре е набор от карти на клиентите, така че това е идеален вариант за набиране на персонал за последващи грижи.

Други функции

Най-добри сделки