.

.

Тръби за Блясък за устни-Моливи, Празни Тръби за Блясък за устни, със Собствените си Ръце, за Многократна употреба, Козметични Контейнери, Тръби за Многократна упот?

Тръби за Блясък за устни-Моливи, Празни Тръби за Блясък за устни, със Собствените си Ръце, за Многократна употреба, Козметични

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

? Симпатичен и компактен : Туба с червило mini молив САМ lip gloss е малък и симпатичен размер, който може лесно да се постави в джоб или косметичку и носят със себе си по всяко време и на всяко място ? Мултифункционалност : В допълнение към лабиален червило със собствените си ръце, въздушна тръба също може да се използва за производство на различен грим, като компактна пудра за вежди, лепило за очна линия на очите и т. ? Лекота на производство : Използването на вакуум тръба за блясък за устни mini молив със собствените си ръце изисква само няколко лесни стъпки и никакви специални умения или инструменти, което го прави подходящ за хора на различна възраст и ниво на подготовка. ?Спестяване на средства : с помощта на домашно приготвени тръби за блясък за устни, може значително да намали разходите си за грим, особено за тези, които често купува козметика.Направи си сам може значително да намали обема на работа. ?Персонални настройки : различните хора имат различни нужди в цвят червило, строеж и т. С помощта на тръба, червило САМ lip gloss може по всяко време да коригира различни цветове и текстура за постигане на индивидуални настройки и да отговори на различните нужди в красотата.Описание : СПЕЦИФИКАЦИЯ : Капацитет : около 5 Млматериал : ABSSuggest закупуване на няколко количества за задоволяване на различни нужди.ПРЕДИМСТВА : Симпатичен и компактен : Туба с червило mini молив САМ lip gloss е малък и симпатичен размер, който може лесно да се постави в джоб или косметичку и носят със себе си по всяко време и на всяко място.Многофункционалност : В допълнение към лабиален червило със собствените си ръце, въздушна тръба също може да се използва за производство на различен грим, като компактна пудра за вежди, лепило за очна линия на очите и т., Лекота на производство : Използването на вакуум тръба за блясък за устни mini молив със собствените си ръце изисква само няколко лесни стъпки и никакви специални умения или инструменти, което го прави подходящ за хора на различна възраст и ниво на опит.Спестяване на средства : с помощта на домашно приготвени тръби за блясък за устни, можете да се намали значително разходите за козметика, особено за тези, които често купува козметика.Направи си сам може значително да намали обема на работа.Персонални настройки : различните хора имат различни нужди в цвят червило, строеж и т.

Други функции

Capacity:
about 5ml
Material:
ABS
Suggest purchasing multiple quantities to meet your different needs.:
ADVANTAGES:
Cute and compact:
The mini pencil DIY lip gloss lipstick tube has a small and cute size, which can be easily put into a pocket or makeup bag, and can be carried with you anytime, anywhere.
Multi function:
In addition to DIY lipstick, the air tube can also be used to make other cosmetics, such as eyebrow powder, eyeliner glue, etc.
Easy to make:
Using a mini pencil DIY lip gloss lipstick vacuum tube requires only a few simple steps and no special skills or tools, making it suitable for people of different ages and levels of experience.
Cost saving:
By using DIY lip gloss lipstick tubes, cosmetic costs can be greatly reduced, especially for those who frequently purchase makeup. DIY can greatly reduce the burden.
Personalized customization:
Different people have different needs for lipstick color, texture, etc. Through DIY lip gloss lipstick tube, different colors and textures can be adjusted at any time to achieve personalized customization and meet different beauty needs.
COMMENT:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutions.:
2. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. thank you very much!:
3. SKU color is the color of product packaging:
PACKAGE INCLUDED:
1* Pencil Lip Gloss Tubes :
Най-добри сделки