.

.

101 БР. Етикети във формата на хора за Scrapbooking, Художествени декорации за Миксиране, Проектанти, за да проверите за водене на дневник, Украса Албум, Модни Етикети, Прин?

101 БР. Етикети във формата на хора за Scrapbooking, Художествени декорации за Миксиране, Проектанти, за да проверите за водене на дневник,

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

Има 2 стил на избор : 101 бр за модни момичета и 108 бр. за прекрасни момчета и за момичета.Консумативи за водене на дневник са с размер от около 1-3 инча, напълно не се повтарят и са лесни за употреба, благодарение на самозалепваща подложка, която просто беля и е залепен.Тези комплекти стикери за албуми сладко people са идеални за създаване на вашите ненужни списания, колажи, занаяти, опаковки, картички и книги, за да си артистични проекти още по-добре!. 【Етикети за модни момичета】 В комплекта 101 стикер за модни момичета, всяка със съответната позой и дрехи почивка, в голямо разнообразие от стилове, които ще вървят добре с вашия ежедневником, списание на нежелана поща или други художествени проекти, за да добавите бои и уникалност на вашия творениям. 【Висококачествен печат】 Етикети People отпечатани на висококачествени мастило, с матово покритие, те не само създават ретро вид, но и на тънко нарязани, и са изработени от леки материали, които са годни си гама за scrapbooking, без да прави вашият вестник е тромава. 【Многоцелеви】 Можете да използвате тези етикети, за момичета, за водене на дневника и scrapbooking или друг забавно проекта, те са отлични за ненужни списания, албуми, албуми пощенска реклама, писалка приятели, проектанти, изготвяне на албуми, колажи, бутилки с вода, мобилни телефони, партита или други лични проекти направи си САМ". 【Лесно се поставя】 Етикети сладко people имат самозалепваща се основа, лепилото не е необходимо, можете да изберете любимите си дизайн / цвят на етикети и просто отклеить и лепило, за да си шише за вода, лаптоп или художествен проект изглеждаха нови и впечатляващи. 【Изживейте своя Scrapbooking】Можете да правите толкова много и различни неща с тези супер забавни стикери, декоративни техните проектанти, ненужни списания, реклами и много други, с помощта на тези прекрасни стикери за момичета, прави си други още по-привлекателни. 【Етикети за модни момичета】 В комплекта 101 стикер за модни момичета, всяка със съответната позой и дрехи почивка, в голямо разнообразие от стилове, които ще вървят добре с вашия ежедневником, списание на нежелана поща или други художествени проекти, за да добавите бои и уникалност на вашия творениям. 【Висококачествен печат】 Етикети People отпечатани на висококачествени мастило, с матово покритие, те не само създават ретро вид, но и на тънко нарязани, и са изработени от леки материали, които са годни си гама за scrapbooking, без да прави вашият вестник е тромава.

Други функции

Най-добри сделки