.

.

Метал 8шт 3D Цвете Флора Щанцоване, Цвете Пролетно Щанцоване Умира САМ Занаяти Шаблон Мухъл Шаблони за различните Релефни Карти Изготвяне на Албум Декоративна Харт?

Метал 8шт 3D Цвете Флора Щанцоване, Цвете Пролетно Щанцоване Умира САМ Занаяти Шаблон Мухъл Шаблони за различните Релефни Карти Изготвяне

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

【Прекрасен дизайн】 : щанци за рязане на метал, изпълнени в различни форми, включително и 8 бр 3 D цветни печати за пролетта на рязане. 【Материал : 】 Режещи матрица, изработени от 100% въглеродна стомана, за многократна употреба и миещи се за продължителна употреба с цел спестяване на пари. 【Широко приложение】 : щанци за рязане на метал имат широко приложение, могат да се прилагат за scrapbooking, кардиране, хартия, печат, албуми, занаяти собствените си ръце и така нататък, използвайте печати за създаване на красиви форми за любимите си картички и хартия. 【Добър подарък】 : плашка за рязане на метал - добър подарък за деца и вашите приятели, ще ви помогне да развие способностите на децата към рукоделию, интересуват ги рязане на хартия, създаването на деликатни продукти. 【Следпродажбено обслужване 】 : Перфектно сервизно обслужване и гарантирано 100% удовлетворение, ако сте недоволни от собствените си поръчки, не се колебайте да се свържете с нас. 【Прекрасен дизайн】 : щанци за рязане на метал, изпълнени в различни форми, включително и 8 бр. 3 D цветни печати за пролетта на рязане. 【Материал : 】 Режещи матрица, изработени от 100% въглеродна стомана, за многократна употреба и миещи се за продължителна употреба с цел спестяване на пари. 【Широко приложение】 : щанци за рязане на метал имат широко приложение, могат да се прилагат за scrapbooking, кардиране, хартия, печат, албуми, занаяти собствените си ръце и така нататък, използвайте печати за създаване на красиви форми за любимите си картички и хартия. 【Добър подарък】 : плашка за рязане на метал - добър подарък за деца и вашите приятели, ще ви помогне да развие способностите на децата към рукоделию, интересуват ги рязане на хартия, създаването на деликатни продукти. 【Следпродажбено обслужване 】 : Перфектно сервизно обслужване и гарантирано 100% удовлетворение, ако сте недоволни от собствените си поръчки, не се колебайте да се свържете с нас.Метални 8шт 3 D залъгва с цветен модел, разцъфваща пролет форма за щанцоване, шаблон за diy, шаблони за самостоятелно щамповане, албум за направата на картички, декоративна хартия, за scrapbooking Спецификация : Тип : щанцоване, цвят : сребро, Размер : както е показано, Материал : въглеродна стомана Широко приложение : Подходящ за създаване на diy, вие можете да впечатлите приятелите и семейството си масажно трафаретом, идеален за картички, посветени на различни поводи, ще се създаде нещо характерно.

Други функции

Най-добри сделки