.

.

Vinyl жаба Холографски HTV Винил ролка 12 x 5 фута Лилаво Метален Теплопередающий Винил Ютия върху винил Лесно се реже и пропалывается Дизайн термопресса със собственит?

Vinyl жаба Холографски HTV Винил ролка 12 x 5 фута Лилаво Метален Теплопередающий Винил Ютия върху винил Лесно се реже и пропалывается

BGN 5.28

Брой продукти
На склад

✨ Метално покритие и еластични свойства правят дрехите си със собствените си ръце атрактивен и дълготраен, без да се притеснявате за това, че дизайнерски модели могат да се напука или отвалиться ✨ Размер на всяка ролка е около 12 см х 5 метра, което го прави идеален размер за начинаещи, както и за малкия бизнес, който се нуждае от няколко тениски по поръчка - перфектният избор както за начинаещи, така и за специалистите. ✨ ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : просто използвайте пишеща машина и за ръчно рязане и домашна ютия, за да изпълни работата.Нанасяйте около 10-12 секунди при температура от 266-284 ° F (130-140 ° C) и налягане около 10 паунда.Задължително обелете кората от кори от студ. ✨ ТРАЕН : Този винил е проектиран по такъв начин, че да се осигури гъвкавост, без да се застрашава неговата дълготрайност и здравина.Теплопередающий винил е специално разработен, за да издържат на многократни пране, без избледняване.Той запазва цвета си дори и след дълъг период от време. ✨ Идеален подарък : Придайте на вашите оценят дарове атрактивен и елегантен вид.Просто създаване на красиви и уникални шарки върху тениски, шапки и така Нататък, а след това дайте им своята любов, деца, семейство, приятели, колеги и фенове занаяти собствените си ръце, като подаръци за празници и на рождения ден.

Други функции

Най-добри сделки