.

.

Здравото метално определяне на присоске SKEZN Съвместим с Gopro Hero 11/10 9/8/7 Black, DJI Action 3/2, Insta360 и повечето екшън камери(2.9 * 2.9 * 4.7 в)

Здравото метално определяне на присоске SKEZN Съвместим с Gopro Hero 11/10 9/8/7 Black, DJI Action 3/2, Insta360 и повечето екшън камери(2.9

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Метална ръкохватка】-има течаща част от тази здрава метална нещастници изцяло изработена от метал, който е по-стегната и издръжливи в сравнение с конвенционалните нещастници и с по-малко вероятно да се изтощава 【Конструкция с двойни шаровыми панти】 - В двата края на лоста има сферични, удваивающий гъвкавост.При монтаж на екшън камери за заснемане на по-лесно регулиране на посоката. 【Супер стабилен】-Комбинация от принципа на вакуум, адсорбция и не оставляющего следи от лепило прави тази мощна метална присоску притежаваща мощен всасыванием.По този начин, не е нужно да се притеснявате за това, че камерата ще падне заради липсата на засмукване. 【Няма следи от лепило】-При изваждането се препоръчва първо да се овлажнява долната част нещастници топла вода, след това се отвори капаче и накрая да спра за малко опашката, планина нещастници могат да бъдат отстранени. 【Е съвместим с повечето екшън камери】-пълна поставка-адаптер и скоба за телефон, така че тази присоску gopro за кола може да се използва не само за различни екшън камери, но и за телефони. 【Метална ръкохватка】-има течаща част от тази здрава метална нещастници изцяло изработена от метал, който е по-стегната и издръжливи в сравнение с конвенционалните нещастници и с по-малко вероятно да се изтощава. 【Конструкция с двойни шаровыми панти】 - В двата края на лоста има сферични, удваивающий гъвкавост.При монтаж на екшън камери за заснемане на по-лесно регулиране на посоката. 【Супер стабилен】-Комбинация от принципа на вакуум, адсорбция и не оставляющего следи от лепило прави тази мощна метална присоску притежаваща мощен всасыванием.По този начин, не е нужно да се притеснявате за това, че камерата ще падне заради липсата на засмукване. 【Няма следи от лепило】-При изваждането се препоръчва първо да се овлажнява долната част нещастници топла вода, след това се отвори капаче и накрая да спра за малко опашката, планина нещастници могат да бъдат отстранени. 【Е съвместим с повечето екшън камери】-пълна поставка-адаптер и скоба за телефон, така че тази присоску gopro за кола може да се използва не само за различни екшън камери, но и за телефони.Описание на продукта 1. Мощната метална търтей : Компактен и добре направена.Повърхността на наредба шарнира е нескользящий фигура, съчетаващ в себе си гъвкавост и стабилност.

Други функции

Най-добри сделки