.

.

Цифров Фотоапарат VALICLUD за Регулируема Чанти, Съвместим с Изкуствена Лента, Помещение За Съхранение Незабавно Кожа през Рамо с Мини Джоб, Чанта За Носене, чанта за Н?

Цифров Фотоапарат VALICLUD за Регулируема Чанти, Съвместим с Изкуствена Лента, Помещение За Съхранение Незабавно Кожа през Рамо с Мини

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

КАЛЪФ за MINI 8 - Красива чанта за фотоапарат, който ще привлече вниманието на всички, където и да отидетеЧанта за фотоапарат миг печат - идеално за вашата камера миг печат, лесно се съхранява и е отстранена.ЧАНТА ЗА фотоапарат - подходящи за плажа, партита, пазаруване, разходки, посещения или просто като ежедневна чанта.Защитно фолио за камера е снабдена с пагон, който по-удобно носене. материали, безопасни и полезни за здравето, издръжливи и здрави, може да продължи дълго време. държач за съхранение.Пратката включва 1 х чанта Характеристики -Подходящ за пазаруване, туризъм, къмпинг, пътуване, пътувания и т. Калъф за фотоапарат миг печат за Mini 11. -Материал PU, устойчив на надраскване, чанта за фотоапарат за 11 9 8. -С пагон това може да бъде чанта през рамо, му е лесно да се носят на рамото си чанта за фотоапарат, за Mini 8. -Удобно усещане в ръката и фина текстура, която осигурява най-доброто използвайте чанти за носене на фотоапарата. -Цвят : сребърен калъф за Mini 8 -Устойчиви на счупване и надраскване предпазва вашия фотоапарат миг печат от драскотини, мръсотия, удари, ефективно защитава чанта от изкуствена кожа за фотоапарат миг печат. -Размер : Около 14,00 X12,50 X7,20 см / 5,50 X4,91 X2 калъф за фотоапарат миг печат. -Материал : PU чанта за фотоапарат незабавни действия Описание на стоките : Чанта за фотоапарат незабавни действия Искате да имате практичен, но модерен калъф за фотоапарат незабавни действия?Тогава не трябва да пропускате нашата калъф за фотоапарат незабавни действия.Защитно фолио за фотоапарати Изработени от здрав и практично за използване на материала.Чанта за фотоапарат е Отличен помощник за защита на вашата камера миг печат от надраскване, прах и други наранявания.

Други функции

Най-добри сделки