.

.

набор на татуировка-машинки ygqzm Комплекти писалки за Роторной на пишеща машина с Патрон Игла Интерфейс е Източник на хранителни вещества за Татуировки (Цвят: Компл?

набор на татуировка-машинки ygqzm Комплекти писалки за Роторной на пишеща машина с Патрон Игла Интерфейс е Източник на хранителни

BGN 243.88

Брой продукти
На склад

Тази ротари таблица татуировочная дръжката на Ракетата е предназначена за това, за да се чувствате по същия начин, като истинска писалка, която може да се получи с помощта на татуировка-на пишеща машинаМожете да направите тази татуировка дръжка, перманентен грим на веждите, линия на устните, линията на очите, всичко е на татуировка-кола.Тази татуировка-на пишеща машина е съвместима с почти всички регионални блокове за захранване и видове картриджных игли.Отличен за облицовка и оцветяване.Внос на мотор, по-мощен, лек.Моля, задръжте копчето за татуировки работи при напрежение 12 v, за защита на въртящата се система и двигател.Характеристика : Двигател внесен от, 10 000 об /мин3 детайли могат да бъдат демонтирани Сменяеми аксесоари за двигателя и зърнеста противоскользящий дизайн Алуминиева м-дълъг експлоатационен живот, Висока якост, устойчивост на удар, по-ярък цвят Разстояние между иглите : 4 мм Начална напрежение : 6 В Работно напрежение : 10 В Размери и тегло Размери : 11.5 cm x 3 cm x 3 cm Характеристики на татуировка-химикалки 1.Тази ротари таблица татуировочная дръжката на Ракетата е предназначена за това, за да се чувствате по същия начин, като истинска писалка, която може да се получи с помощта на татуировка-на пишеща машина.Можете да направите тази татуировка дръжка, перманентен грим на веждите, линия на устните, линията на очите, всичко е на татуировка-кола. Тази татуировочная машина е съвместима с почти всички брендовыми двойно захранване и видове картриджных игли. Отличен за облицовка и затенения4.Внос на мотор, по-мощен, лек. ниско ниво на шум. Моля, задръжте копчето за татуировки работи при 12 за защита на въртяща се система и на двигателя.Описание : в зависимост от използването на напрежение, на настройка за контрол на интензивността на размера и честотата, клетва за мъгла, цвят, портрет на тотема, нова и стара традиция, американски и европейски стилове, можете да контролирате малка травма, бърза цвят. Опаковката включва 1 бр. комплект за татуировка-машинокfine Tattoo Kit.

Други функции

Най-добри сделки