.

.

Инструмент за Пробиване на ушите, на носа, Сигурен Инструмент За нокти в Ушите, Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Носа, Набор от Инструменти за Пробиване на Об?

Инструмент за Пробиване на ушите, на носа, Сигурен Инструмент За нокти в Ушите, Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Носа, Набор

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

Уникален дизайн, всяко устройство се състои от еднократна употреба, набор за пробиване на носа с вградена карфица за носа, без закопчалка за по-голям комфортЛесен за използване, дори можете да направите пиърсинг на носа себе си!Толкова лесно, колкото с помощта на телбод, хванете двата края на пистолета за пробиване, привеждане на върха на ушната шипове с маркирани и силно натиснете, не се колебайте, не забравяйте да кликнете върху нея до друго, ще чуете "щракване", а след това освободи ръката си, на върха на иглата влезе в вливане носа корк, носа корк естествен начин ще падне, и пункция завършен.Комплект за еднократна употреба ушни обици-гвоздиков е изработен от висококачествена пластмаса и хирургическа стомана, в чиста опаковка, за всяка чувствителна кожа.Той е подходящ за възрастни, деца, жени и мъже.Пратката включва : 1 бр. инструмент за пиърсинг с 1 бр. ушния карфица в индивидуална опаковка, форма : замъка.Пистолет за пробиване на носа подходящи за пробиване на професионално и лично пробиване в домашни условия.Дори и у дома можете да се насладите на бърз и сигурен процес на пиърсинг, без да посещавате салон, което помага да спестите вашето време и пари.Форма модел : замък Материал : пластмаса Тип на продукта : украса за тялото на Помещение включва : 1 бр. инструмент за пиърсинг с 1 бр. ушния карфица в индивидуална опаковка на Стоки : Устройство за пиърсинг с ушни фиби Инструкции за употреба : 1. Избършете обеци и ушите на алкохолна вълна 2. Използвайте козметични маркер, за да се отбележи мястото, където искате да направите дупка 3. Дръжте устройството за пробиване на уши и внимателно се прилага натиск върху него все по-силно и по-силно 4. Корпус инструмент за пробиване на автоматично снимется с ушни игли и те автоматично наденутся на ушите Забележка : При натискане на необходимостта да се действа бързо, точно и безмилостно!След като кликнете на нея до края, не се отпускайте наполовина, тъй като пиърсинг на ушите ще разпръсне.

Други функции

Най-добри сделки