.

.

Скрубер за краката в банята, мека силиконова четина с нескользящими лепило за премахване на мъртвата кожа в душата - Почиства, ексфолира и масажи на краката, подобр?

Скрубер за краката в банята, мека силиконова четина с нескользящими лепило за премахване на мъртвата кожа в душата - Почиства, ексфолира

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

? [Мека полезен материал] - скрубер за душ за краката на 100% е изработен от висококачествен и еластичен силикон (FDA), много лек, мек силиконов материал, не травмирующего кожата, безопасно, действително нетоксиченПозволете стрес и напрежение ден изчезне, докато вие миете, массируете и подхранвате вашите крака с помощта на отшелушивающего средства за краката по време на душ. ?[Противоскользящий за сигурност душ] - скрубер за душ за краката е противоскользящую основа с трайни гъвкави нещастници, че да прилепва плътно към пода душата, не е нужно да се притеснявате за преместване или скольжении на равна пода. ?[Основно почистване на] - Стъргалка за крака на пода в банята с хиляди плавниците осигурява лесен достъп до местата между пръстите на краката, отношение на стъпалата, пяткам, премахва омертвевшую кожата, ексфолира мазоли.Повече не сгибайтесь и не растягивайтесь, пилинг почиства крака си по-ефективно.Вътрешна мека четина масажи нежно разтяга стоп, докато външна четина почиства омертвевшую мозолистую кожата стоп и двете страни на глезените. ?[Масаж на краката и подобряване на кръвообращението] - скрубер за краката в банята може масажирайте вашите крака, отпускане на възпалени крака и премахване на умората от напрегнатия работен ден.Масаж на ходила ще ускори притока на кръв и кръвообращението в краката.Можете да се насладите на спа център за краката за удобно и спокойно начин у дома си, когато пожелаете. ? [Отлично обслужване на клиентите] -Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Внимателно мийте краката си -повече не прегъвайте и не опъвайте Характеристики : 1 бр. чистач за краката в душата ?-Средство за измиване на краката, има повече от 10 000 меки силиконови плавниците, внимателно почиства крака (ходила/ пета / пръстите на краката си / горната част на ходилата), повече няма миризма на краката ?-Идеалният подарък (скрубер за краката в банята) за възрастни / бременни / травмирани хора, на които е трудно да се наведе, за да измие краката ?- Подобрява кръвообращението и има почистващ и массирующий ефект около стоп, отпуска мускулите на краката.

Други функции

Най-добри сделки