.

.

Hemoton Мързелив Кърпи за баня, Баня Скрубер за Тялото, Скрубер за баня, Нескользящий Подложка за Баня, Стенен монтаж на Скрубер за гърба, Ексфолиращ Крем За Крака, Сили?

Hemoton Мързелив Кърпи за баня, Баня Скрубер за Тялото, Скрубер за баня, Нескользящий Подложка за Баня, Стенен монтаж на Скрубер за гърба,

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

Стенен стъргало за душата отзад : Предназначен за монтаж директно към стената, този стъргало за душата отзад може да освободи ръцете сиЗадни скрубер без ръце : Мощни нещастници пречат на падането на стената задна чистач, благодарение на което скрубер прилепен към пода или стената.Монтиране на задни скрубер за душата : Долната част на вендузата не се плъзга, здраво държи на пода, не се измества, добре прилепнала, като същевременно се гарантира сигурността на вас и вашето семейство.Скрубер за задната стена на : Скрубер за задната стена не вредят на кожата ви и наистина практичен инструмент за душата.Можете да го поставите в банята, когато взимате душ.Скрубер за краката : Стотици плавниците за почистване могат точно да постигнете стегната кожа на краката и, не перегибаясь между пръстите на краката, премахване на омертвевшую кожата.Пратката включва 1 х скрубер за гърба Характеристики -Размер : 30,00 X25,50 X3,00 см/11,79 X10,02 X1 скрубер за тялото. - Цвят : розов задни чистач -Материал : TPE hands free задни скрубер за стенен душ - Голям брой плавниците за почистване, достатъчно, за да е удобно измиване на краката монтиране на задни скрубер за душата. - Нашият масажор за крака и скрубер помассируют уморените крака и ще ви накарат отново ги накара да се чувстват щастливи след измиване. - Скрубер за краката е проектиран по такъв начин, за да се осигури ненадминато спа пилинг за крака. - Това може да подобри притока на кръв.Подобрена циркулация на кръвта в краката си води до подобряване на цялостното здраве и подобряване на здравето на стенен монтаж на скрубер за гърба. - Стотици плавниците за почистване могат точно да постигнете стегната кожа на краката си и, без навеждане между пръстите на краката, премахване на омертвевшую кожата скруббером за краката.Информация за товарахскруббер за вана е Изработена от материал, който ще ви осигури комфорт. скрубер за душата на присоске Задната част е оборудвана с няколко малки нещастници, които могат да бъдат сигурно прикрепени към стената. скрубер за краката, за душата Не вредят на кожата ви и наистина практичен инструмент за душата.подложка за почистване на краката Ни подложка за къпане е предназначен за премахване на мъртвата кожа или мазоли с вашите краката или гърба.

Други функции

Най-добри сделки