.

.

AUNMAS Силиконовата Четка За Баня, Ръкавици За миене на тяло, Четка За Тяло, Четка За миене на съдове, Четка За Миене на Тяло, Четка За почистване на Лицето, Инструменти ?

AUNMAS Силиконовата Четка За Баня, Ръкавици За миене на тяло, Четка За Тяло, Четка За миене на съдове, Четка За Миене на Тяло, Четка За

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

【Мек материал】 Много гъвкав силиконов материал, силикон достатъчно мек за вашия комфорт, той е здрав и достатъчно мекИзползвайте четка за тяло в банята, за да се получи добра пяна или се опитайте да вържете на кожата, когато тя е суха, ръкавици средна плътност, подходящ както за мъже, така и за жени. 【Портативен размер】 Лесно се суши, да се закача с малък отвор може да се мотае след измиване, без да заема място.Лесен за почистване, силиконов материал, върху него лесно се оставя гел за душ и влага, и в него няма да се размножават микроби. 【Дълбоко почистване】 Силиконова четка може да премахне грим, отшелушивать на кожата, премахване на мъртвите клетки на кожата и масажирайте, насърчаване на растежа на нови клетки.Използвайте го за пречистване не само на ръцете, но и на лицето, краката и дори на цялото тяло. 【Практичен дизайн】 Удължена глава на четка 6 мм, покрита от двете страни, да улеснява нанасяне на гел за душ, осигуряване на чиста и приятна наслада.Дългата мека четина създава добра пяна, меката страна е особено подходяща за чувствителна кожа. 【Многоцелеви 】 Можете да използвате тази четка за масаж на тялото или кожата на скалпа, също може да се използва за почистване на детската баня, тялото и лицето.Ако искате, също може да се използва като средство за почистване на кухня и баня. 【Мек материал】 Много гъвкав силиконов материал, силикон достатъчно мек за вашия комфорт, той е здрав и достатъчно мек.Използвайте четка за тяло в банята, за да се получи добра пяна или се опитайте да вържете на кожата, когато тя е суха, ръкавици средна плътност, подходящ както за мъже, така и за жени. 【Портативен размер】 Лесно се суши, да се закача с малък отвор може да се мотае след измиване, без да заема място.Лесен за почистване, силиконов материал, върху него лесно се оставя гел за душ и влага, и в него няма да се размножават микроби. 【Дълбоко почистване】 Силиконова четка може да премахне грим, отшелушивать на кожата, премахване на мъртвите клетки на кожата и масажирайте, насърчаване на растежа на нови клетки.Използвайте го за пречистване не само на ръцете, но и на лицето, краката и дори на цялото тяло. 【Практичен дизайн】 Удължена глава на четка 6 мм, покрита от двете страни, да улеснява нанасяне на гел за душ, осигуряване на чиста и приятна наслада.

Други функции

Item Type:
Bath Brush
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 130x100mm / 5.12x3.94in
Weight:
Approx.61g/2.2oz
Package List:
1 x Bath Brush :
Note:
1. Before using for the first time, please wash with detergent and dry. :
2. Do not put this product directly on an open flame to avoid product deformation. :
3. Do not use knives or other incisive objects to cut or scratch the product. :
Най-добри сделки