.

.

Гъба За баня Minkissy Гъба За Баня Детска Гъба 3шт Гъба от Гъба За Баня на Цветя Дизайн на Затягане За Баня Топки От Гъба в Различни Цветове Детски Ръкавици За Ръце Скруб?

Гъба За баня Minkissy Гъба За Баня Детска Гъба 3шт Гъба от Гъба За Баня на Цветя Дизайн на Затягане За Баня Топки От Гъба в Различни

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Гъба от люфы за баня изработени от добри материали и безопасно за кожатаГъба от люфы за баня добро ексфолиране на кожата и нежно масажи при натиск.Идеален подарък за рожден ден, детски душ, за да им покаже своята любов и грижа.Той идва с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място.Конструкция дантела ви позволява окачен му на куката, за да изсъхне и съхранение.Описание Гъба от гъба за къпане е направен от добър материал, и може да се използва за всяка част на тялото, краката, гърдите, че е практично и лесно за работа. ефективно ексфолиране и няма драскотина на кожата.Тези слоек от гъба за вана достатъчно за употреба от цялото семейство, те са безопасни и хигиенични.Характеристики-Цвят : случаен цвят-Материал : полиетилен-Размер : 15,00 X15,00 X15,00 см /5,89 X5,89 X5,89in-Гъба от гъба за баня изработени от добри материали и безопасно за кожата.-Гъба от люфы за баня добро ексфолиране на кожата и нежно масажи при натиск. -Идеален подарък за рожден ден, детски душ, за да им покаже своята любов и грижа. -Той идва с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място. -Конструкция на дантела ви позволява окачен му на куката, за да изсъхне и съхранение.Опаковката включва 3 × Гъба от люфы за баня.

Други функции

Най-добри сделки