.

.

Шапка За Душ за Еднократна употреба 100 бр, Шапки за Баня, Дебели Големи Водоустойчив Еластичен Шапки за Коса с Висока Плътност за Жени, Мъже, Пътувания, Спа, Хотел, Со?

Шапка За Душ за Еднократна употреба 100 бр, Шапки за Баня, Дебели Големи Водоустойчив Еластичен Шапки за Коса с Висока Плътност за Жени,

BGN 7.00

Брой продукти
На склад

✔ Мултифункционалност : Нашите шапки за душ изключително гъвкав, можете да ги използвате в банята, спа-салони, фризьорски салони, хотели, къщиОсвен това, можете да го носите в дъждовно време, за да защити своите обувки от намокания. ✔ Един размер подходящ за всички, Благодарение на мека еластична лента дизайн и голям капацитет на шапки за душ са подходящи за жени или мъже, с различни размери на главата, и са достатъчно големи, за да затворите дълга коса. ✔ Високо качество : При високо налягане тези растягивающиеся шапки за вана, изработени от висококачествена прозрачна пластмаса, с който гарантирано няма да сълзотворен по време на къпане.Насладете се на плуване, без страх от нахлуване на вода чрез шапка. ✔ Водоустойчив и чиста, без примеси, без миризмата.Водоустойчив, маслостойкая, пыленепроницаемая за еднократна употреба шапка за душ, не се нуждае от измиване, лека и здрава, опаковка 100 бр. ✔ пази косата чиста : Здрава, за еднократна употреба шапка за душ, предпазва косата от водата, микроби, прах, замърсяване, износване, поддържа косата чисти и спретнати. ✔ Мултифункционалност : Нашите шапки за душ изключително гъвкав, можете да ги използвате в банята, спа-салони, фризьорски салони, хотели, къщи.Освен това, можете да го носите в дъждовно време, за да защити своите обувки от намокания. ✔ Един размер подходящ за всички, Благодарение на мека еластична лента дизайн и голям капацитет на шапки за душ са подходящи за жени или мъже, с различни размери на главата, и са достатъчно големи, за да затворите дълга коса. ✔ Високо качество : При високо налягане тези растягивающиеся шапки за вана, изработени от висококачествена прозрачна пластмаса, с който гарантирано няма да сълзотворен по време на къпане.Насладете се на плуване, без страх от нахлуване на вода чрез шапка. ✔ Водоустойчив и чиста, без примеси, без миризмата.Водоустойчив, маслостойкая, пыленепроницаемая за еднократна употреба шапка за душ, не се нуждае от измиване, лека и здрава, опаковка 100 бр. ✔ пази косата чиста : Здрава, за еднократна употреба шапка за душ, предпазва косата от водата, микроби, прах, замърсяване, износване, поддържа косата чисти и спретнати.Цвят : прозрачен. Размер : След разтягане в продължение шапка за душ е около 44 виж Забележка : Не е подходящ за гъста дълга коса и набор от пръчки за химическа вълна, подходяща за средни и къси коси.

Други функции

Най-добри сделки