.

.

Набор от Бомбочек за баня Layhou, 100 г Топки За Вана, Почистващо Средство за Тяло с Морска Сол за Пенной Вани, Спа и Домашна Употреба, Определени Подарък за рождения Ден ?

Набор от Бомбочек за баня Layhou, 100 г Топки За Вана, Почистващо Средство за Тяло с Морска Сол за Пенной Вани, Спа и Домашна Употреба,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

В комплекта са включени набор от 9 топки за вана с различни аромати, благодарение на които тялото ви става по гладка и коприненаОтърви се от стрес и притеснение, докато се наслаждавате на вана с тези бомбочками за вана всяка вечер.Отлично качество, натурална формула, приятна за кожата и сигурно му е лесно да се измие.Хубаво ще получат като подарък в тези важни дни, като рожден Ден, Ден на майката и т. Вие ще бъдете възхитени от мехурчета, тъй като те са великолепни.Технически характеристики : Тип : Бомбочка за баня Материал : Морска сол, сода за хляб, натриев цитрат Форма : Топка Цвят : както е показано на снимката Брой : 9 бр. нето Тегло : прибл. 100 г / 3,5 грама опаковка Размер : прибл. 18,7 * 18 * 6 см / 7.36 Тегло на опаковката : около 980 г / 34,6 грам съдържание на Пакета : 9 * Бомбочки за баня.

Други функции

Най-добри сделки