.

.

6 БР. Найлон Превръзка на Главата с цветя За Малки Момичета-Еластична Лента За Коса с Лък за Ръчна Работа За Новородени Бебета (Цветя-1, L)

6 БР. Найлон Превръзка на Главата с цветя За Малки Момичета-Еластична Лента За Коса с Лък за Ръчна Работа За Новородени Бебета (Цветя-1,

BGN 5.20

Брой продукти
На склад

Памук, Найлон 【【ТРАЙНИ И растягивающиеся】-колела за момичета имат нормален размер на около 4,5 инча и може да се разпъва до 13-14 см.Те са подходящи за новородени, деца и дори възрастни.Высокоэластичный материал позволява определяне на косата, и тяхното не е лесно да се отпуснеш.Плъзгащите нагоре и надолу. 【【Предпоставка включва】-Набор от чалми на главата за малки момичета с лъкове ще осигури 6 красиви модни комбинации, сега можете да използвате различни превръзка на главата с различна детски дрехи, всеки цветен шнола внимателно подбрани и подбрани, че всеки стил е много красива и скъпа. 【БЕЗВРЕДЕН за кожата】 -Аксесоари за коса за деца за момичета, произведени от екологично чисти материали и мек найлон.От вътрешната страна На оголовья дете има в памучна възглавница.Съответствие за малки момичета е толкова леки и удобни, че малката дори да не почувства наличието превръзка на главата. 【 【Подходящ за всеки повод】 -Подходящ за семейни снимки, сватбени цветочниц, партита по повод рождения ден, празнични партита, Коледа и т. това са хубави лъкове за малки момиченца ще направят вашето бебе по-елегантна, очарователна и много ослепителен. 【ПОДАРЪК от LDEAL】 - Тези различни стилове детски чалми на главата и са перфектни аксесоари за коса за снимки на новороденото си дете.Те могат да улови най-красивите моменти от живота на вашето бебе и ще бъде отличен подарък за принцесата.Най-добрите аксесоари за фотография на новороденото.Най-топла и сладка цвети на сватбата.Най-ярката малката принцеса на партито по случай рождения ден.Дневни дейности на открито за записване на прекрасни моменти.Защото всеки един от нашите магазини за цветя чалми, произведени от естествени влакна и висококачествени мрежести чалми, внимателно подбрани материали и внимателно обработени на ръка.Когато имаш, ще се роди момиче, аз вярвам, че ти си съм си всичко най-добро, и ние също.Всяка превръзка на главата му е пълна с нашата любов към дете. * Моля, обърнете внимание : за да се гарантира безопасността на вашето дете не оставяйте главоболие превръзка на вашето дете, докато бебето спи или без надзор, за да се предотврати падането на малки части от мозъка превръзки, които могат да доведат до задушаване.Област на приложение:.

Други функции

Най-добри сделки