.

.

3 Опаковки на Детски Играчки За никнене на млечни зъби, Силиконови Детски Играчки, Прорезыватель, детски Играчки за Дъвчене за Бебета, с Формата на дистанционно упр?

3 Опаковки на Детски Играчки За никнене на млечни зъби, Силиконови Детски Играчки, Прорезыватель, детски Играчки за Дъвчене

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

[Иновативна форма на дистанционно управление] -Нашата силиконова играчка-прорезыватель съдържа 2 играчки-прорезывателя под формата на дистанционно управление на телевизор, 1 прорезывающую тръба и 2 нишки от загубаТази играчка-прорезыватель с дистанционно управление за телевизора има няколко бутона и различни точки текстура.Това може да помогне на вашето дете облекчаване на зъбобол и му доставят удоволствие.Това може да държи детето си далеч от този пулт за дистанционно управление. [Двойна функция] -Предната част е изпълнена под формата на дистанционно управление, а на задната част има 13 различни форми на докосване натискане, които могат да подобрят кацане на устата, още повече за облекчаване на дискомфорта при прорезывании на зъбите и в същото време да увеличи удоволствието и да развива сетивните способности на детето. [Защитен силиконов материал] - Детски играчки за никнене на млечни зъби са изработени от хранително-силикон, нетоксичен, без мирис, на 100% не съдържа бисфенол А, PVC, фталатов, химически вещества, са безопасни и трайни.Мек и гъвкав материал на това прорезывателя намалява риска от нараняване на устната кухина и е напълно безопасна за бебета. [Облекчаване на болката при прорезывании зъбите] - Това е играчка за никнене на млечни зъби, специално предназначени за масаж и за облекчаване на болката при прорезывании на зъбите.Благодарение на дизайн от множество бутони и строежа точки, които имитират формата на дистанционното, те могат не само за облекчаване на дискомфорта при прорезывании на зъбите, но и напълно да се предотврати кусание на бебето с помощта на настоящето дистанционно управление. [Лесен за почистване] - Този прорезыватель за никнене на млечни зъби лесен за почистване, можете да се мият на ръка или пуснати в съдомиялна машина, след това се поставя на хладно място или да се стерилизира в стерилизаторе преди употреба. Предназначени за деца с ранен прорезыванием зъбите, той може ефективно да помогне на децата да се отървете от лош навик да хапе пръстите.

Други функции

Най-добри сделки