.

.

4 бр. Скоба за Силиконов биберон за бебета, Играчка-залъгалка за никнене на млечни зъби при животните, Панда, Динозавър, Слон, миеща мечка, Скоба за Биберони, Бебешки ?

4 бр. Скоба за Силиконов биберон за бебета, Играчка-залъгалка за никнене на млечни зъби при животните, Панда, Динозавър, Слон, миеща

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Прекрасен дизайн: Предпоставка включва 1 бр черен скоба за зърната с пандой, 1 бр. зелен скоба за зърната с динозавром, 1 бр. сива скоба за зърната със слон, 1 бр. син скоба за зърната с енотом.Различни стилове на скоби за пустышек могат да отговорят на различни предпочитания на вашето дете.Въжето е в състояние да замени клип за залъгалка, по всяко време и на всяко място.Силиконов материал : Скоба за зърната Дължина : около 9,6 (инча).Тегло : 0,18 (паунда).Изработен от силиконов материал, който не съдържа вредни химически вещества, безопасен и нетоксичен за бебета.Те могат да се ползват в продължение на дълго време, което ви спестява пари и време за пазаруване.Силиконова залъгалка с мъниста може да облекчи начални зъби и да се направи масаж, насърчава силно развитието на млечните зъби.Облекчение на състоянието на зъбите на Детето : Силиконова залъгалка с мъниста може да облекчи начални зъби и да се направи масаж, насърчава силно развитието на млечните зъби.Цветен дизайн помага на бебетата да развиват визуално възприятие и сенсорику света.Лесен за почистване : препоръчваме да почистите, кърпички за пустышек или мек сапун с вода, изплакнете и оставете да изсъхне.Не поставяйте го в съдомиялна машина.По-хигиенично, отколкото щипки за зърната на хлопчатобумажном ремешке.Обмислен подарък : Подходяща за всички малки момчета, малки момичета, че може да предотврати загуба на биберон, прорезывателя и т. идеален за подарък в душата на дете, подарък за рожден ден, подарък бременна, Хелоуин, деня на благодарността, Коледа, Нова година и т.

Други функции

Най-добри сделки