.

.

CSTZZ Усмихнато Лице, Меко градините или коралово Бархатное Кърпа, Сладка Бебешка Кърпа за Избърсване на ръцете, Кухненски кърпи, използвани за миене на съдове, Бебеш?

CSTZZ Усмихнато Лице, Меко градините или коралово Бархатное Кърпа, Сладка Бебешка Кърпа за Избърсване на ръцете, Кухненски

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Коралов руно, кадифе Свежо и сладко мультяшное кърпа за ръце, висококачествени материали от коралов руно. Материалът е мек и удобен и може да се използва както за суха, така и влажна;. Той може да се почистват с работно бюро, мебели, електрически уреди, кухня и други принадлежности за многофункционално използване. Мек и приятен за кожата, абсорбира вода, не е лесно да избледнява, с помощта на дантела, която може да се окачи в кухнята, или в банята. Предназначен за многократно почистване, като кухненски кърпи, бебешки кърпи, кърпи за почистване на лицето и всякакви видове ежедневно почистване.Коралов руно, кадифе. Свежо и сладко мультяшное кърпа за ръце, висококачествени материали от коралов руно. Материалът е мек и удобен и може да се използва както за суха, така и влажна;. Той може да се почистват с работно бюро, мебели, електрически уреди, кухня и други принадлежности за многофункционално използване. Мек и приятен за кожата, абсорбира вода, не е лесно да избледнява, с помощта на дантела, която може да се окачи в кухнята, или в банята. Предназначен за многократно почистване, като кухненски кърпи, бебешки кърпи, кърпи за почистване на лицето и всякакви видове ежедневно почистване. Свежо и сладко мультяшное кърпа за ръце, висококачествени материали от коралов руно. Материал меки и удобни, могат да се използват както за суха, така и влажна; 3. Те могат да бъдат работно бюро, мебели, електрически уреди, кухня и други удобства, многофункционално използване. Мек и приятен за кожата, абсорбира вода, не е лесно да избледнява, с помощта на дантела, която може да се окачи в кухнята, или в банята. Предназначен за многократно почистване, като кухненски кърпи, бебешки кърпи, кърпи за измиване и всички видове ежедневно почистване.Информациявес : 30размер : 22*42 смМатериал : корал бархатФорма : усмихнатото личице Ръкоделие : бродерия Тип : универсален Цвят : лилаво/зелен/розов/сив пакет включва : кърпа, 2 бр. Забележка : поради различния осветление и настройки на екрана цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 виж Гаранция за удовлетвореност : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, благодаря!Кърпата на ивици от коралов кадифе в дълбока лента от меко и приятно за кожата, дышащее и удобно, впитывающее влага и лесно сохнущее.

Други функции

Най-добри сделки