.

.

CSTZZ Детско Пончо Кърпи за баня Кадифе 9090 см, мек вълнен плат Качулка Детски Чаршафи Пухени Новороденото Дете Кърпа С качулка Бебе (Цвят: сив)

CSTZZ Детско Пончо Кърпи за баня Кадифе 9090 см, мек вълнен плат Качулка Детски Чаршафи Пухени Новороденото Дете Кърпа С качулка Бебе (Цвят:

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Руно, коралов Руно, кадифе Добър водопоглощающий материал : Изработен е от мек коралов отвътре със супер водопоглощающим ефект, голям и дебел, добре палта коса, бързо изсушава косата. Меки и удобни : по-Мек материал, приятен за кожата, не дразни, не уврежда косата, осигурява супер комфортно усещане на косата и кожата. Не пада благодарение на пряжке и шнурку шапчица за косата добре се държи, дори и ако имате дълга и гъста коса, тя няма да падне. Портативен : лесно и може да се сгъва в малък обем, което спестява място, подходящ за домашна употреба, фризьорски салон, салон за красота.Също много подходящ за пътуване и бизнес пътувания. Един размер подходящ за всички уникални дизайни, подходящи за всички възрасти и е задължително за директни къдрава коса.Шапчица с каишка копчета здраво прошита, за да се гарантира, че тя не се плъзга.Толкова лесен за използване. Добър водопоглощающий материал : Изработен е от мек коралов отвътре със супер водопоглощающим ефект, голям и дебел, добре палта коса, бързо изсушава косата. Меки и удобни : по-Мек материал, приятен за кожата, не дразни, не уврежда косата, осигурява супер комфортно усещане на косата и кожата. Не пада : с катарама и шнурком върху него, може би е добре да задържи шапка за коса, дори ако косата ви е дълга и гъста, тя няма да падне. Портативен : лесно и може да се сгъва в малък обем, което спестява място, подходящ за домашна употреба, фризьорски салон, салон за красота.Също много подходящ за пътуване и бизнес пътувания. Един размер подходящ за всички уникални дизайни, подходящи за всички възрасти и е задължително за директни къдрава коса.Шапчица с каишка копчета здраво прошита, за да се гарантира, че тя не се плъзга.Толкова лесен за използване.Материал : полиестер, 1 памук Възрастова група : от 2 години Тип дизайн : домашни Тип : Кърпа с качулка, Форма : квадратна Група : Детски Стил : Детско спа кърпа Име : детски чаршафи Характеристика : бебешка кърпа за деца Ключови думи : Бебешка хавлиена кърпа с качулка : пончо Забележка : поради различния осветление и настройки на екрана цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 виж Гаранция за удовлетвореност : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, благодаря!Кърпата на ивици от коралов кадифе в дълбока лента от меко и приятно за кожата, дышащее и удобно, впитывающее влага и лесно сохнущее.

Други функции

Най-добри сделки