.

.

plplaaoo Силиконова Масажна Четка, Силиконова Детска Тъчпад Четка, Масажна вана за къпане за Тренировка Осезаемост, Четка За Миене на Главата, четка за коса, Силиконов ?

plplaaoo Силиконова Масажна Четка, Силиконова Детска Тъчпад Четка, Масажна вана за къпане за Тренировка Осезаемост, Четка За Миене на Главата,

BGN 11.59

Брой продукти
На склад

Това може да допринесе за интегриране на деца с цялостната дисфункция и специални деца в нормално образованиеТова помага за укрепване на детско физика и развива тяхната интелигентност.Обучение на сензорна интеграция, оказва положително влияние върху психическото развитие на децата.Това също може да помогне за подобряване на концентрацията на децата.Гумена обвивка за защита на околната среда, без деформация, добра издръжливост, лесно е да се съборят, да се чувстват комфортно.Характеристики : Това помага за укрепване на детско физика и развива тяхната интелигентност.Това може да допринесе за интегриране на деца с цялостната дисфункция и специални деца в нормално образование.Обучение на сензорна интеграция, оказва положително влияние върху психическото развитие на децата.Това също може да помогне за подобряване на концентрацията на децата.Гумена обвивка за защита на околната среда, без деформация, добра издръжливост, лесно е да се съборят, да се чувстват комфортно.Мека силиконова четка за коса : Мека и удобна, с хидромасажен ефект, няма да навреди на бебето, но и ефективно да изтрие кожата на главата на бебето.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за детска баня Материал : силикон Цвят : розово-червено, синьо (опция) Размер : приблизително 12 * 7 * 4 см / 4.6 инча Осъществяване списък : 1 * Четка за детска баня Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Bath Brush
Material:
Silicone
Color:
Rose Red, Blue(Optional)
Size:
Approx.12 * 7 * 4cm / 4.7 * 2.8 * 1.6inch
Package list:
1 * Baby Bath Brush :
Note:
1. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки