.

.

DOITOOL 2 бр. Кутия за пуховки с Мечка, Детска Присыпка за Пътуване, Детски прахове, Детски присыпка за Новородени, Държач за пуховки, Контейнер За Прах за Тялото, Контей?

DOITOOL 2 бр. Кутия за пуховки с Мечка, Детска Присыпка за Пътуване, Детски прахове, Детски присыпка за Новородени, Държач за пуховки,

BGN 34.20

Брой продукти
На склад

За подходящи, PP Пуховка за грим : Дизайн, голям капацитет, не е нужно постоянно да запълни този калъф за пуховки, което е много удобно.Калъф за опаковка прах : ✨ Калъф за прах за тялото, пуховка за прах и контейнер, кутия за прах във формата на мечка, кутия за бебешки прах, определени за прах за пътуване, Кутия за прах за тяло, калъф за прах, сладък мечка, Празен контейнер за прах за талк за пътуване на открито.Контейнер за козметични прах с талк на прах : Бутер кутията : Контейнер за слоеной прах лесно да се управлява с една ръка.за домашно ползване или за пътуване.Пуховка за опудривания на тялото : БЕЗОПАСНИ И полезни МАТЕРИАЛИ - Леко и ультрамягкий кожа, лесно изсъхва, не се деформират, не се разпръсква прах, позволява да се осигури нашето бебе на най-добрите грижи.Тя е изработена от изкуствена вълна, която е нежна и няма да навреди на деликатната кожа на детето, той е твърд и издръжлив, с изискан и практична дръжка, която го прави.Контейнер за козметични прах : ОБСЛУЖВАНЕ на клиентите винаги е наш приоритет.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Пратката включва 2 контейнера за бебешка пудра, Особености -Размер : 10,00 X7,00 X7,00 см/3,93 X2,75 X2 пуховка за прах за тялото. -Материал : гъба, полипропиленова пуховка с талк на прах -Цвят : син е компактна пудра за тяло-Бутилка за пуховки е изработена от висококачествена гъба и полипропилен, много дебела, я не е лесно да се справи, здрав и издръжлив калъф за бебешка храна. -На пот и влажно време през лятото могат лесно да наранят кожата на вашето дете, нашият калъф за пуховки може да осигури на детето си сигурна грижа за детската пуховкой. -Подходящ за повечето видове пудр, като тальковая захар, ронлив захар, козметична пудра на прах и т.- Малък по размер, но голям, тази кутия за пуховок удобен за носене бебешка пудра-лосион. -Практичен дизайн пуховки за прах лесно задържа прах и намалява загубата на прах голяма пуховка за прах.Описание Товараfluffy пуховка за прах Нашата кутия за прах е подходящ за възрастни и деца, особено за децата през лятото.шишета за бебешка талк елате и опитайте!. празен контейнер за прах за тялото, Това може да ви помогне да нанесе детски талк върху кожата на вашето дете.Малък по размер, но голям, тази кутия за пуховки с талк на прах за тялото практичен.

Други функции

Най-добри сделки