.

.

Детски Маникюр, определени VIBON във формата на Розово Зайче, Обезопасена Детска Машина За Рязане на ноктите, Ножици, Пинсети и Пила за нокти (5 бр.), Детски Комплект за ?

Детски Маникюр, определени VIBON във формата на Розово Зайче, Обезопасена Детска Машина За Рязане на ноктите, Ножици, Пинсети

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

✔️ Маникюр ножица с дълги остриета : с Дълги остриета за деца над 3 месецаУдобни дръжки, подходящи за родители-лява ръка и дясна ръка. ✔️ Нокторезачки, с къси остриета : Къси остриета за деца на възраст над 0 месеца.Заоблени на върховете и извити ръбове за допълнителна сигурност при рязане. ✔️ Набор от стъклени пилочек и пинцетов, стъклена пила плавно подпиливает ноктите на вашето бебе.Дръжка пинсети с противоскользящими первази за удобство на захващане.Заоблени съвет за безопасна употреба. ✔️ Машина за рязане на ноктите : Машина за рязане на нокти за деца над 9 месеца.Устойчива на плъзгане дръжка за прецизно подстригване.Вградена дъговидна машина за рязане на ноктите, предназначена за малки пальчиков. ✔️ Гаранция : 30 дни за безусловно връщане.

Други функции

Най-добри сделки