.

.

Ewaymado 4 Ролка Светло Розова Шифоновой Копринени ленти за ръчна работа с Ресни 1,5 x 5Yd В ролка, Лента с Потертыми ръбове за опаковане на подаръци, Сватбена украса, украс?

Ewaymado 4 Ролка Светло Розова Шифоновой Копринени ленти за ръчна работа с Ресни 1,5 x 5Yd В ролка, Лента с Потертыми ръбове

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【РАЗМЕР】 1,5 инча ширина и 5 см в дължина на ролка, 4 ролка, само на 20 ярда 【Качество на материалите и】 Изработена от шифон от премиум-клас, благородна шифоновая плат-дебел и по-издръжливи в сравнение с други шифонов.Мекота на допир, необработени ръбове и копринена мекота придават специален вид. 【Ръчна работа】 Тази шифоновая лента с ресни е направен ръчно за всеки етап, включително абразия, разрывание на лента и оцветяване. 【Висока производителност】 Благородна текстура и мекота на допир, много цветове и с различни ширини, определено е задължителен материал за подаръци, покани, опаковане на букети и украса на сватби, партита, декори. 【Забележка】: Тъй като всички ленти са изработени ръчно от естествени материали, моля, помисли за малка грешка в дължина и ширина, както и възможни незначителни промени в неравномерном боядисване.Ресни понякога се отдръпва от недовършени потертых горе, просто използвайте ножици, за да отреже свободни конци.

Други функции

Най-добри сделки