.

.

Мъниста от Бупете Бял цвят, с пълнеж, Еластична, Прозрачна, Пълнеж, Пълнеж за топки в чували за боб, 250 г / 8,82 унция, Пакет за наливане и съхранение, Мъниста от термопла?

Мъниста от Бупете Бял цвят, с пълнеж, Еластична, Прозрачна, Пълнеж, Пълнеж за топки в чували за боб, 250 г / 8,82 унция, Пакет за наливане

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Пратката включва в себе си : Само вие ще получите 250 г/8,81 унция бели топки за плънката, опаковка в малък пакет, по-удобна за използване и переноске, тя може да задоволи основните си нужди в плънкаПо-подходящ за поливане на малки площи.Отличен материал : Тези бели топки с пълнеж, изработени от висококачествени материали, всеки производствен процес е много деликатен, без мирис, могат да се използват многократно.И има отлични амортизация, много издръжлив.Отличен комфорт : Вътрешна част от бял набивного материал с топки, компактен, това може да подобри нашите усещания от докосване на комфорт.Освен това, той има отлична поддръжка и твърдост за играчки, което допринася за по-добро запазване на топлината и удобно ефекти.Повишаване на эстетичности : Бял пълнеж от мъниста е много чист цвят, той има отлична поддръжка и твърдост за играчки и занаяти.Попълнете го вътре играчки или diy, за да се край занаяти са напълно запълнени, че може да усили ефекта на настаняване занаяти.Широко приложение : Бели топки за печат може да се използва за печат на малки крачета куклено играчки, мешочков с боб и други проекти, изискващи попълване.Той също така е подходящ за намиране на игри, увеличаващи теглото в долната част. забележка : по-подходящ за запълване на малки площи. 100 г / 3,52 унция. 150 г / 5,29 унция. 250 г / 8,81 унция. 450 г / 15,87 унция.Тези бели топчета с пълнеж, изработени от висококачествени материали, всеки производствен процес е много деликатен, без мирис, могат да се използват многократно.И има отлични амортизация, много издръжлив. Само ще получите различни по тегло бели топки за плънката, пакетиран в малки пакети, е по-удобен за използване и переноске, те могат да задоволят основните си нужди в плънка. Забележка : по-подходящ за запълване на малки площи.Вътрешната част е от бяло набивного материал от мъниста, компактен, това може да подобри нашите усещания от докосване на комфорт.Освен това, той има отлична поддръжка и твърдост за играчки, което допринася за по-добро запазване на топлината и удобно ефекти.Бели топки за печат може да се използва за печат на малки крачета куклено играчки, мешочков с боб и други продукти, които изискват попълване.Той също така е подходящ за намиране на игри, увеличаващи теглото в долната част. забележка : по-подходящ за запълване на малки площи.

Други функции

Най-добри сделки