.

.

FOMIYES Гъба от гъба Силикон Скрубер за тялото силиконовата четка за душ за беля гъба силиконовата четка за тялото, за душата Чудесна Ананасовая Отшелушивающая гъба о?

FOMIYES Гъба от гъба Силикон Скрубер за тялото силиконовата четка за душ за беля гъба силиконовата четка за тялото, за душата

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

СИЛИКОНОВ СКРУБЕР ЗА ЛИЦЕ : Изработен от устойчив на употреба на материалаСИЛИКОНОВА четка за лице : Образува много сапунени мехури при къпане, което ви дава чудесен опит за къпане.ЧЕТКА за МАСАЖ на ЛИЦЕТО : Силиконовата четка може да се отделно се поставят в проветрено място или на слънце, да се поддържат чисти и сухота. силиконовата масажна четка : Подходящ за всички типове кожа.Добър избор, баня и масаж за вашето семейство. : Разумен ергономичен дизайн прави износени лесен и ефективен.Списък на опаковки 2 x Четка за лице Характеристики - Цвят : случаен цвят. - Образуйте много сапунени мехури при къпане, което ще ви даде отлични впечатления от къпане. - Подходящ за всички типове кожа.Добър избор, баня и масаж за вашето семейство. - Силиконовата четка може да се отделно се поставят в проветрено място или на слънце, дръжте го на чисто и сухо. - Изработен от устойчив на употреба на материала. - Размер : около 11x8,5x4 см/ 4,33x3,34x1,57 инча. - Материал : силикон. - Разумен ергономичен дизайн прави износени лесен и ефективен.Информация за стоки, Лесен за управление, лесен за носене, подходяща за детски басейна, масаж, семейни бани.Този обект представлява една четка за къпане, произведени от хранително-силикон с гъста четина и заменяющую традиционната гъба.лесен за захващане и употреба.

Други функции

Най-добри сделки