.

.

MASTER GO Професионален Комплект Ножица За Подстригване на Коса, 8 бр. Ножица за Подстригване от Неръждаема Стомана, Филировочные Ножици, Фризьорски Комплект за интери?

MASTER GO Професионален Комплект Ножица За Подстригване на Коса, 8 бр. Ножица за Подстригване от Неръждаема Стомана, Филировочные Ножици,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

✄〖Остри Ножове〗►Ножица за подстригване на коса с закалени точни остриета и заточенными ръчно режещи ръбове осигуряват много изчистена кройкаНожица за изтъняване на коса с назъбен с равномерно истончающимися ръбове с лекота да придадат на косата подходящата скорост на разреждане и остротата на бръснач, ножица за подстригване на коса няма да навредят на краищата на косата, отлични за хлътва прически, перушина и текстуриране. ✄〖 Материал премиум-клас〗► Този набор от фризьорски ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана, която не ръждясва, износостойка, не податливи на корозия и топлина за по-дълга употреба.Професионални ножици за подстригване на коса, на които може да разчита всеки стилист или фризьорски салон.Имаме 20-годишен опит в производството на ножици.Всяка двойка ножици премина на строг контрол за качество и експлоатационни тестове, за да се уверите в тяхната отлична острота, абсолютна твърдост и перфектно усещане. ✄〖Ергономичен дизайн〗 ► Професионални ножици за подстригване имат ергономична удобна дръжка, която позволява намаляване на прекомерното напрежение на палеца и китката, да се отпуснете китката и лакътя.Ножица за подстригване на коса са снабдени регулировочным винт, можете лесно да затегнете или разхлабите ножици за необходимо.Дръжка тези фризьорски ножици е конструирана така, че да е идеално прилепва плътно към ръката, за да се осигури по-добра стабилност и намаляване на триенето.По този начин, раздел се получава по-точна и комфорт при употреба се увеличава. ✄〖Широко приложение〗 ► Набор от фризьорски ножици може да превърнете вълнообразни гъста коса на леки, еластични и къдрава, идеални за косенето на влажна или суха коса.Комплект ножици за подстригване на косата, не е подходящ за фризьори, служители на салони за красота, начинаещи фризьори, но и за домашна употреба, по-безопасно и по-лесно за използване на мъжете, на жените, възрастните хора, деца и кърмачета, дори за вашите домашни любимци, като кучета, котки. ✄〖Пакет Включва〗 ►В комплект за прически включва : ножици за подстригване * 1, ножици за филировки на косата * 1, кърпи от микрофибър * 1, работна чанта * 1, родословни * 2, гребен * 2. Набор от фризьорски ножици тънък и лек, подходящ размер, лесен за носене в раница, дамска чанта или пътна чанта за съхранение и удобно използване.

Други функции

Най-добри сделки