.

.

OWIIZI Големи Щипки за коса-нокти за Гъста коса, Матови Големи Щипки за коса-Нокти за коса, Нескользящая Скъпа Шнола Силна Фиксация, Гигантски Щипки за Коса, за Жени, Дъ?

OWIIZI Големи Щипки за коса-нокти за Гъста коса, Матови Големи Щипки за коса-Нокти за коса, Нескользящая Скъпа Шнола Силна Фиксация,

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

Идеален за дълга коса, къса косаИдеален за права коса, къдрава или вълнообразни коса.Идеален за тънки/средни / гъста коса. ? Скоби 2 Styles : Две модни дизайнерски фиби за коса за жени. 3шт гигантски скоби за нокти + 3шт цветни скоби за нокти.Тези аксесоари за стайлинг на коса са идеални за създаване на лесни прически.Ще ви направи по-очарователна и елегантна. ? Мат материал : Тези аксесоари за коса за жени изработени от матирана смола и сплав, те са по-удобни, не увреждат косата и задържат прическата. здрав и издръжлив материал ги прави много красиви и изискани. ? Не се плъзга и трайно се задържа : 3 "затягане под формата на цветни нокти + 4,33"нескользящая шнола във формата на конска опашка голям размер, скоба за коса силна фиксация за дълга гъста коса на момичетата. Висока гъвкавост, дълготрайност и здравина.лесен за използване и трудно се разграждат. ? Широко приложение : държи косата на място, не слайдове. идеална за измиване на лицето, сутрин козметични процедури, грим, готвене.Той също така предпазва косата от водата, когато вземате вана. ? Идеален подарък : Елегантен фиби за коса с нокът новия дизайн са удобни за ежедневно носене и идеални за парти, рожден ден, банкет, на Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката.Това е хубав подарък на приятелката си, жена си, майка си или на приятел.

Други функции

Най-добри сделки