.

.

Ovche Перла Кръг Златен и Сребърен Метален Държач за cauda equina, Френски Странични Щипки за Коса, Щипки за Коса, Шнола за Коса, Стилни Бижута за Жени, Аксесоари за Коса За М?

Ovche Перла Кръг Златен и Сребърен Метален Държач за cauda equina, Френски Странични Щипки за Коса, Щипки за Коса, Шнола за Коса, Стилни

BGN 3.54

Брой продукти
На склад

Прост и елегантен, модеренМатериал : изработен е от метал и перли. Идеална е дреболия за добавка скучен опашчица /лъч, за да направи грандиозно!.Калин дизайн, те са стилни и красиво изпълнени.Подходящи за партита, сватби и ежедневна употреба, те могат да бъдат комбинирани с други фиби за коса и да създадат уникални стилове. особено за сватба.Прост и елегантен, модерен.Материал : изработен е от метал и перли. Идеална е дреболия за добавка скучен опашчица /лъч, за да направи грандиозно!.Калин дизайн, те са стилни и красиво изпълнени.Подходящи за партита, сватби и ежедневна употреба, те могат да бъдат комбинирани с други фиби за коса и да създадат уникални стилове. особено за сватба.Параметри : Материал : метал и жемчуГдиаметр Размер : 1,5 "Цвят : златен и сребърен принтпакет включва : 2 х титуляр за cauda equina Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Material:
metal and pearl
Diameter Size:
1.5
Color:
gold and silver print
Package includes:
2 x ponytail holder
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Най-добри сделки